Zoltán Kallós, Ministerul Educației: Programul „Școală după școală” va fi extins de la 1 septembrie 2021 și se va adăuga și o masă caldă pentru elevii participanți

32.224 de vizualizări
Foto: Facebook.com/Zoltan Kallos
Programul „Școală după școală” va fi extins de la 1 septembrie 2021 și se va adăuga și o masă caldă pentru elevii participanți, a anunțat secretarul de stat Zoltán Kallós, din Ministerul Educației, la conferința „Vaccinare și testare pentru învățare”, organizată la Focșani de Inspectoratul Școlar Județean Vrancea.

Oficialul a răspuns unei întrebări din public, conferința făcând parte din campania națională demarată de Ministerul Educației.

„După cum știți, în vederea recuperării materiei pierdute în perioada învățării online se desfășoară acel program de tip pilot „Școală după școală”, care va fi extins de la 1 septembrie 2021-2022 și se va adăuga și o componentă socială, adică o masă caldă. Și programul pilot „Masă caldă”, pe care unii dintre dumneavoastră îl aplicați, inclusiv acela (n. red. continuă în viitorul an școlar)”, a declarat secretarul de stat Zoltán Kallós.

Peste 250 de mii de elevi participă la programul de ore remediale „Școala după școală”, potrivit anunțurilor ministerului Educației. Inițial programul a fost anunțat cu termen limitat de înscriere, apoi această limită a fost eliminată. Finanțarea acestor ore remediale se face prin fonduri europene la gimnaziu și ciclul primar.

Foto: Facebook.com/Zoltan Kallos


6 comments
  1. Cine a pierdut materie în timpul predării online???
    Profesorii serioși și elevii silitori și-au văzut de treaba și nu au pierdut materie.
    Au pierdut materie și vor pierde mereu, indiferent ca scoala este on line sau face to face, profesorii care nu au înclinație către profesie și elevii care nu vin la scoala sa învețe, ci doar pentru a socializa.

  2. Programul școală după școală e o semiminciuna. E facut în așa fel încât să nu fie plătiți profesorii

    1. Se indobitocesc tinerii deja super stresati si deprimati de modul vostru de a face scoala acum vreti sa le mai baga ti alta scoala in plus.La tarile civilizate din Nord nu va uitati faceti si voi ce ati apucat mentinandu va scaunele caldute.Mergeti pe principiul dupa mine potopul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Proiectul de Hotărâre de Guvern prin care 2.500 de școli vor primi granturi de 200.000 de euro pentru a reduce abandonul școlar, aprobat în ședința Executivului de joi. Cîmpeanu: Este vorba de școli cu număr redus de elevi, din mediul rural, acolo unde rata de abandon în 2020 a fost de 26%

Executivul a aprobat, joi, Hotărârea de Guvern pentru lansarea Programului Național pentru Reducerea Abandonului Școlar, care va da undă verde pentru fondurile de 3,7 miliarde de euro destinate Educației pe…
Vezi articolul

Titi Aur, despre cazul unui adolescent care conducea periculos o trotinetă electrică, printre mașini: Când te duci la Ministerul Educației și spui de educație rutieră ți se spune că nu e timp, că au de făcut matematică, fizică, opționale. Ministerul se consideră vreun pic vinovat pentru faza asta? Tresare un pic? Să spună clar: „noi nu facem nimic pentru asta”

Titi Aur, specialist în conducere defensivă, semnalează lipsa educației rutiere în special în cazul copiilor de 14 ani care au voie legal să conducă o trotinetă. Potrivit legii ei nu…
Vezi articolul