Workshop de negociere pentru adolescenți, pe 4 noiembrie, în București. Înscrieri deschise (P)

354 de vizualizări
Fotografie de la Ivan Samkov: https://www.pexels.com/ro-ro/fotografie/munca-in-echipa-tineri-spa-iu-de-lucru-startup-5428638/
La un dineu somptuos de la Londra, Winston Churchill a observat cum unul dintre invitați a strecurat în buzunar solnița de sare, o antichitate valoroasă de pe masa gazdei. Să tacă ar fi însemnat complicitate în păgubirea gazdei. Să-l confrunte pe invitat ar fi riscat o scenă. Ce soluție a găsit Churchill?

Rapid și elegant, a strecurat, la rândul său, în buzunar solnința de piper. Apoi, s-a îndreptat spre musafirul care a sustras recipientul antic, a arătat spre locul în care se profila ascunsă solnița de piper și i-a spus: „Cred că am fost văzuți. Cel mai bine ar fi să punem obiectele la loc, ce zici?”

Puterea negocierii îmbracă multe forme. A ști cum să disipezi conflictul este doar una dintre ele. Înscrie-te la atelierul de negociere aici.

Dacă ai între 12 și 15 ani, ai șansa să înveți de la Georgiana Surdu, om de afaceri și profesor de negocieri, cele mai sofisticate tehnici de negociere, totul prin jocuri de rol și activitate de echipă.

Când: 4 noiembrie, ora 10.00 (atelierul durează 2 ore)

Unde: Education Point, Strada Piața Amzei nr. 7-15

Locurile sunt limitate. Înscrie-te la atelierul de negociere aici.

Georgiana Surdu are o carieră de 17 ani în mediul academic, fiind lector dr. în cadrul Universității Româno-Americane din București. Având un doctorat în Economie și Afaceri Internaționale, Georgiana predă cursuri legate de negocierea afacerilor internaționale în limba română și limba engleză, fiind profesor invitat al unor universități din Europa, Asia sau Orientul Mijlociu.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

EXCLUSIV Camelia Gavrilă: BAC-ul de tip grilă trebuie mai întâi pilotat. Ce vrea să facă ministrul propus de Viorica Dăncilă, dacă ajunge la Educație

Introducerea grilelor la Bacalaureat ar trebui mai întâi simulată, iar elevii de clasa a XII-a să susțină vara viitoare un examen neschimbat, susține pentru Edupedu.ro Camelia Gavrilă, șefa Departamentului Educație…
Vezi articolul

Funeriu, către rectori, după clasificarea care scutură universitățile românești: Nu i-am văzut oprind pierderea celor buni care pleacă pentru că în România nu au loc de rubedenii, amante sau de mediocri

“Lumea avansează înspre excelență, iar noi stăm”, avertizează Daniel Funeriu, fost ministru al Educației. Într-o analiză pentru Edupedu.ro pe marginea scăderii dramatice înregistrate de învățământul superior din România în clasamentul…
Vezi articolul

Ecaterina Andronescu, “șocată” de problemele din educație provocate tocmai de PSD: Părinții presează extraordinar pe școlile bune. Am ajuns să avem clase cu 36-38 de elevi

Aflată la al patrulea mandat de ministru al Educației, Ecaterina Andronescu se declară “șocată” de ce efecte au adus modificările pe care chiar guvernele PSD le-au adus legii educației din…
Vezi articolul

LISTA Echipele și elevii care vor reprezenta România la Campionatul Mondial FIRST Tech Challenge din Houston, SUA, 2024. Etapa națională de la Iași a strâns 60 de echipe de tineri pasionați de educație STEM și antreprenoriat în robotică – VIDEO (P)

UPDATE Weekendul 22-24 martie, la centrul Agora din Iași a avut loc etapa națională a campionatului de robotică FIRST Tech Challenge Romania, ce are ca partener fondator BRD – un…
Vezi articolul

Dezbatere LIVE online organizată de World Vision România

Testare standardizată la final de an școlar pentru elevii din județul Iași, la cele 10 discipline de studiu care au fost testate în toamnă, anunță Luciana Antoci, inspectorul școlar general al ISJ Iași

Va avea loc o testare standardizată „și la sfârșitul acestui an școlar, în așa fel încât, punând față în față datele pe care le avem din toamnă și de la…
Vezi articolul