Webinarii gratuite pe tema tranziției la educația online, organizate de Centrul de eLearning al Politehnicii Timișoara

521 de vizualizări
Foto: Pexels.com
Centrul de eLearning al Universității Politehnica Timișoara organizează o serie de webinarii gratuite dedicate tranziției de la educația tradițională la cea online, webinarii deschise „tuturor actorilor din procesul educațional”, potrivit unui comunicat de presă. Acesta precizează că peste 1.300 de cadre didactice și studenți din țară au participat la primele 4 webinarii, dintr-o serie de 10.

Comunicatul arată că acestea se desfășoară în fiecare miercuri, începând cu ora 16.00. Participarea este gratuită și se face accesând link-urile de înregistrare puse la dispoziție în fiecare săptămână pe pagina web oficială a CeL – https://www.elearning.upt.ro. Participanții primesc un certificat digital deschis (Open Badge) „Împreună online”.

Webinariile sunt organizate în colaborare de IEEE România, Alianța Română a Universităților Tehnice, Asociația EDEN și Universitatea Politehnica Timișoara, în fiecare săptămână cu invitați din alte universități și școli din România.

Primele 4 webinarii au abordat teme precum trecerea la învățământul online, percepția studenților și a cadrelor didactice asupra noii forme de învățământ sau resursele educaționale deschise și cursurile online disponibile atât pentru studenți, cât și pentru cadrele didactice.

Webinarul de miercuri, 13 mai are ca temă metodele de evaluare educațională online și, potrivit anunțului, îi are ca invitați pe Conf.dr. Mădălin Bunoiu, Prorector, Strategia academica, Universitatea de Vest Timișoara, Conf.dr. Bogdan Timar, Decan Facultatea de Medicină, Universitatea de Medicină și Farmacie ”Victor Babeș” din Timișoara și Dr.ing. Diana Andone, Director, Centrul de eLearning, Universitatea Politehnica Timișoara, sesiunea fiind moderată de Prof.dr.ing. Carmen Holotescu, Decan, Universitatea Ioan Slavici Timișoara.

Foto: Pexels.com


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Radu Gologan, despre închiderea școlilor: În preuniversitar nu este atât de important ce faci, ci cum înveți să gândești / Trebuia să li se pună părinților la dispoziție măcar minimul necesar să-i învețe pe copii să citească, să scrie, în mediile defavorizate

“Mai ales la politicieni, vedem că problema se pune în următorii termeni: dar cum o să recupereze materia? cum o să ajungă în viață fără capitolul de derivate de ordin…
Vezi articolul

Cercetătorii de la ELI-NP, cel mai puternic laser din lume aflat la Măgurele, lucrează la un ”Sistem pilot de radiografie a efectelor COVID asupra plămânului”. Dan Stutman: E de sute de ori mai puţin invaziv faţă de computerul tomograf

Cercetătorii de la ELI-NP, cel mai puternic laser din lume aflat la Măgurele, în judeţul Ilfov, lucrează la un ”Sistem pilot de radiografie a efectelor COVID asupra plămânului”, a declarat…
Vezi articolul

Mărturia unei învățătoare care a reluat predarea pe 1 iulie: Copiii de clasa I a trebuit să-i iau din nou cu primele litere, au uitat ce au învățat în semestrul 1 / Cum se va recupera, se va face tot online? Facem recuperarea recuperării?

“Sunt învățătoare la o școală gimnazială, și în același timp lucrez cu copiii în cadrul programelor A doua șansă și Școală după școală, în cadrul Salvați Copiii”, și-a început prezentarea…
Vezi articolul