VIDEO Un profesor de liceu din Timișoara, filmat în timp ce dansa lasciv la o petrecere cu elevii / Profesorul: Îmi cer iertare și în fața elevilor. Nu aș vrea să îmi dau demisia pentru că am intrat în învățământ din pasiune. UPDATE: Cîmpeanu: A început o anchetă

5.139 de vizualizări
Foto: 174694151 / Covered Eyes © Viktoriia Hnatiuk | Dreamstime.com
Un profesor de liceu din Timișoara a fost filmat în timp ce dansa lasciv la bustul gol în fața elevilor. În fața lui stă așezată pe scaun o tânără despre care presa a scris că ar fi fost elevă. Profesorul susține că tânăra nu era eleva, ci o turistă oarecare, fiind într-o tabără la mare, și că își cere iertare elevilor. Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a transmis marți seara pe grupul de comunicare al ministerului că a început o anchetă a cazului.

”Nu aș vrea să îmi dau demisia pentru că am intrat în învățământ din pasiune și nu este prima excursie pe care o organizez”, a declarat profesorul, citat de Antena 3.

Contactat de EduPedu.ro, Inspectoratul Școlar din Timiș afirmă că acest caz a intrat într-o procedură de analiză la nivelul angajatorului, acesta fiind cel care acționează prima dată.

Potrivit șefului IȘJ Timiș, “grav este faptul că o astfel de imagine pune o pată negativă pe corpul profesoral nu neapărat de la noi din județ, dar din toată țara”.

Citește articolul complet pe G4Media.ro.

Foto: 174694151 / Covered Eyes © Viktoriia Hnatiuk | Dreamstime.com

Dreamstime.com sprijină educaţia din România şi, în contextul pandemiei Covid-19, oferă gratuit imagini stock prin care Edupedu.ro îşi poate ilustra articolele cât mai relevant posibil.


5 comments
  1. Omul era in concediu. Daca era in timpul concediului in calitate de insotitor oficial al elevilor intr-o tabara si a stiut ca acestia vor asista la distractia lui, e o prostie, pe care trebuie sa si-o asume iar pe viitor nu mai trebuie lasat sa insotesca elevi in tabere, o perioada de timp! Fiecare om are o viata si are dreptul sa si-o traiasca, atat timp cat nu afecteaza vietile altora! In plus, imaginile au sosit la tanc, tocmai cand multi profesori s-au prins de mizeria guvernului si batista pe tambal a sindicatelor de a nu-si respecta promisiunile si a le mari salariile, conform amanarii de acum un an!

    1. @vaicarescu
      “Pasiunat” fiind de prea multa pasiune si “irațiunal” din lipsa rațiunii, nenea s-a gandit ca nu e bine sa stai “tensiunat” si a eliberat tensiunea. Nefiind “viziunar” din fire, adica neavand viziune, a ramas catalogat ca “fricțiunar”, adicatelea nascator de frictiune.
      Mai nene/tanti “profesori vai”, nu vrei sa te mai inscrii o data la scoala? Poate o si termini de data asta.

  2. Și dacă nu era elevă, ci o turistă oarecare, profesorul era în tabără cu elevii, îi supraveghea, nu e normal să te porți așa în fața elevilor. Dacă era singur, în concediu, era chiar problema lui, nimeni nu avea ceva de comentat.
    Totuși, să fie dat afară din învățământ e prea mult.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Trebuie să fim la școală și noi și copiii, dar trebuie să luăm măsuri cât se poate de ferme, fără să conteze costuri, sau cheltuieli – Pavel Lazarov, directorul Liceului Teoretic „Tudor Vladimirescu”, București: De ce nu facem absolut nimic pentru a susține învățământul în școală?

„De ce nu facem absolut nimic pentru a susține învățământul în școală prin măsuri absolute?”, este întrebarea pe care a adresat-o Pavel Lazarov, directorul Liceului Teoretic „Tudor Vladimirescu” din București,…
Vezi articolul

Cercetătorul și filologul Ștefan Colceriu: Limbile latină și greacă veche sunt grele, iar în societate totul este la mintea cocoșului. Ne-am dezobișnuit să facem lucruri grele și, dacă vine vreo adversitate peste noi, ne poate doborî cu ușurință

Unul din motivele pentru care limbile clasice – latină și greacă veche ar trebui predate în școli mai intens este faptul că sunt limbi grele „și că în general în…
Vezi articolul

Politehnica București și Universitatea din Pitești au semnat contractul de fuziune. Discuții cu încă cinci instituții de învățământ superior, din București și din țară, pentru aderarea la noua universitate, care urmează să fie stabilită prin lege

Peste 40.000 de studenți și circa 3.600 de angajați, dintre care aproape 2.000 de cadre didactice ar urma să aibă, pe baza datelor actuale, viitoarea Universitate Națională de Știință și…
Vezi articolul

Sporul de doctorat pentru profesori să fie plătit în urma unei verificări anuale, nu lunare / Modificarea tuturor fișelor de post ar duce la o birocratizare excesivă – proiect al Ministerului Educației care vrea să modifice ordonanța Ciolacu

Pentru plata sporului de doctorat pentru profesorii din învățământul preuniversitar și superior verificarea se va face printr-o evaluarea anuală, nu lunară, așa cum este prevăzut în prezent, potrivit unui proiect de…
Vezi articolul

Consilierul prezidențial Ligia Deca: “platforma educațională ucraineană a făcut lucruri minunate” pentru elevii refugiați, dar “din nefericire înseamnă și că mulți dintre copiii ucraineni care sunt în România nu merg la școli românești. Am vrea să putem să-i folosim mai mult pe profesorii ucraineni care au statut de refugiat pe teritoriul României”

Mulți dintre copiii ucraineni aflați în România nu merg, “din nefericire”, la școli din România, chiar dacă acestea le pun la dispoziție educație în limba ucraineană, deoarece ei optează pentru…
Vezi articolul