VIDEO Scandal într-o școală din Mediaș: O elevă și directoarea instituției se îmbrâncesc reciproc în timpul cursului / Explicațiile profesoarei

9.073 de vizualizări
Foto: captură – video / Ora de Mediaș
Un scandal între o elevă şi o profesoară a avut loc la un liceu din Mediaş, scena fiind filmată de un elev. În imaginile postate pe internet se observă cum profesoara îi trage scaunul unei eleve, iar apoi adolescenta o împinge pe profesoară, care este şi directoarea şcolii.

Potrivit Ora de Mediaş, incidentul a avut loc săptămâna trecută la Colegiul Tehnic ”Mediensis”. Câteva zeci de secunde din acest conflict au fost filmate de un elev aflat în spatele clasei. În imagini se observă cum profesoara îi trage scaunul elevei şi o ridică în picioare. Apoi, adolescenta începe să o împingă pe profesoară, iar la un moment dat îi spune: “Vreau să stau aici ca să îţi fac ţie nervi”.

Profesoara Ana Bocioancă, totodată directorul unităţii de învăţământ, a povestit pentru Ora de Mediaş acest incident.

VIDEO și citește articolul integral, pe G4Media.ro.

10 comments
  1. Ce nu stiu parintii, e ca profesorul isi preda doar materia. Nu e obligat sa predea si bunul simt. Tine de educatia de acasa. Asa parinti, asa copii!

  2. Cei mai mulți profesori si părinți, au ajuns să nu mai vadă pădurea din cauza copacilor / privesc la efecte, și nu la cauza .
    Elevii sunt doar victimele adulților iresponsabili .

  3. Lasati ca nici profesorii nu is mai prejos..is toti profesorii obositi de viață care nu stiu ce este respectul chiar si pentru un copil, care numai urla si vorbesc urat. Cu aceste exemple cresc copiii..este rodul.muncii lor, nu va mirati!!!

    1. Serios, daca nu va place sistemul de invatamant, sunteti libera da mergeti la particular sau imbratisati aceasta meserie sa vedeti cat de greu e sau cat de usoara. 🤪🤪

  4. Trăiască noul Rofuip în care elevii au doar drepturi, exmatricularea nu mai exista, vedem elevi care vin băuți la ore, elevi problema cărora nu le mai puteam face nimic. Mare lucru ca nu ne omoare în scoli.

    1. Si inainte sa fie interzisa exmatricularea era mai bine? Sa privim putin la rata abandonului scolar si la numarul de elevi care continua cu sudii superioare in Romania. Cei care vin beti la ore sunt aceeasi care veneau si inainte, doar ca atunci profesorii rezolvau rapid problema, fara sa le pese care este cauza problemei. Atata timp cat vor mai exista profesori cu ideologii comuniste, conform carora elevul este un dobitoc pe care ei incearca sa il domesticeasca, nu se va schimba mare lucru in educatia din Romania.

    2. Serios, daca nu va place sistemul de invatamant, sunteti libera da mergeti la particular sau imbratisati aceasta meserie sa vedeti cat de greu e sau cat de usoara. 🤪🤪

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Efectele inflației: Fenomenul tinerilor care locuiesc cu părinții se va adânci, din cauza creșterii costului vieții, estimează Valentina Ciobanu (Consiliul Tineretului din România) / Țara noastră are cea mai mare diferență din UE între vârsta la care femeile și bărbații părăsesc casa părintească

Fenomenul celor care locuiesc cu părinții se va adânci, din cauza creșterii costului vieții, ceea ce are efecte negative asupra dezvoltării acestora, a declarat Valentina Ciobanu, director de politici publice…
Vezi articolul

Dotarea școlilor cu dispozitive TIC și mobilier, în valoare de aproape 1 miliard de euro, proiect criticat de Uniunea Profesorilor de Informatică: Nu sunt fonduri pentru formarea profesorilor, pentru mentenanța echipamentelor sau pentru laboranți / Banii nu ajung decât pentru jumătate din componentele prevăzute de legislație

Uniunea Profesorilor de Informatică din România (UPIR) critică, într-un comunicat remis sâmbătă EduPedu.ro, proiectul prin care școlile ar urma să primească un miliard de euro pentru dotarea cu mobilier și…
Vezi articolul

Material susținut de BCR

Înveți să programezi, ai acces la mentori și know-how-ul lor, dezvolți aplicații pentru problemele din comunitate – asta se întâmplă, pe scurt, la Technovation Girls 2024, unde au început înscrierile / Patru finaliste din 2023 le spun fetelor care vor să se înscrie anul acesta la ce le-a folosit experiența: Este mai mult despre persoana care devii în urma acestui concurs

„Mă atrăgea domeniul acesta informatic, numai că eram și conștientă că ceea ce urmează să lucrez este foarte diferit de ceea ce învățăm la școală. (…) Am vrut să văd…
Vezi articolul

Ateliere gratuite pentru copii și adolescenți la mai multe institute culturale din București, sâmbătă, 23 septembrie, de Ziua limbilor europene / Profesorii pot participa la o dezbatere despre strategii incluzive la Institutul Goethe, de la 9:30

Copiii și adolescenții pot participa la mai multe ateliere organizat gratuit de institutele culturale din București sâmbătă, 23 septembrie, cu ocazia Zilei limbilor europene, potrivit unui comunicat primit la redacție.…
Vezi articolul