VIDEO O școală a fost distrusă de o rachetă rusească în Jîtomîr / Primar: Atacatorii ruși nu se dau înapoi de la nimic

181 de vizualizări
Sursa Foto: Captură Twitter

O școală din Jîtomîr, nordul Ucrainei, a fost lovită de o rachetă rusă vineri dimineață, potrivit președintelui ucrainean Volodymyr Zelensky. Imaginile geolocalizate de CNN ale școlii după atac arată pagube semnificative și prăbușirea parțială a clădirii.

Într-o declarație video, primarul din Jîtomîr, Serghei Sukhomlin, a confirmat lovitura, spunând că atacatorii ruși „nu se se dau înapoi de la nimic. Aceasta este o școală. Mai degrabă, aceste ruine sunt o fostă școală în orașul ucrainean Jîtomîr”.

Citește articolul complet pe G4Media.ro


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Pentru condițiile precare oferite în cadrul unor Olimpiade naționale “vina aparține 99% autorităților locale”, susține președintele Federației asociațiilor de părinți, Iulian Cristache, deși responsabilitatea organizării revine unei direcții din Ministerul Educației

“Vina aparține 99% autorităților locale, și-n egală măsură conducerilor ISJ-urilor (…) Acolo unde lucrurile au scârțâit, repet, vina aparține  autorităților locale, fie că vorbim de primar, președinte de CJ, prefect…
Vezi articolul

Reforma învățământului vocațional. Studiu de caz – Spania: Relații simplificate între școli și companii, accent pe standardele de competență, mai puțină birocrație, mai multă colaborare internațională

Învățământul vocațional spaniol trece, în această perioadă, printr-o perioadă de reformă prin care se încearcă adoptarea unor modele care să răspundă noilor nevoi de pe piața muncii, de la recunoașterea…
Vezi articolul

Resurse didactice pentru educație financiară, propuse de ministerul Educației învățătorilor și profesorilor / Luni, 11 aprilie, este Ziua educației financiare

Ministerul Educației a transmis către Inspectoratele județene școlare, într-o notă, informații și resurse didactice despre Ziua Educaţiei financiare, în care profesorii din învăţământul preşcolar, primar, gimnazial şi liceal sunt încurajați…
Vezi articolul