VIDEO Gafă a premierului Florin Cîțu, la prima întâlnire pe „România Educată”: Dau cuvântul acum doamnei Ligia Deac, pentru introducere

9.148 de vizualizări
Florin Cîțu, Ligia Deca / Foto: gov.ro
“Dau cuvântul acum doamnei Ligia Deac, pentru introducere”, a declarat premierul Florin Cîțu la prima întâlnire a Comitetului pentru monitorizarea implementării Proiectului România Educată. Premierul a folosit un alt nume pentru consilierul prezidențial pe Educație, Ligia Deca, spunând „Deac”. Acesta nu a avut nicio tresărire sau vreo intenție de a se corecta, după ce introdus-o pe reprezentanta Președinției României.

Momentul poate fi văzut în video la minutul 05:50.

Ligia Deca este consilier de stat, cu rang de ministru, al Președintelui României, coordonatorul și co-autorul Proiectului „România Educată”.

Reamintim că a avut loc la Guvern prima întâlnire a comitetului interministerial pentru monitorizarea implementării Proiectului ”România Educată”. Întâlnirea a fost prezidată de premierul Florin Cîțu.

Din comitet fac parte ministerele Educației, Investițiilor și Proiectelor Europene, Cercetării, Finanțelor, Justiției, Sănătății, Apărării, Afacerilor Interne, Muncii, Dezvoltării, Culturii și Sportului. Participă în calitate de membri și vicepremierii Guvernului.


1 comment
  1. Am facut si eu gafa asta. Nu mi se pare ceva grav. In fata unui public, emotiile inerente, chiar cu experienta, iti joaca feste.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Concurs despre implicarea în comunitate a tinerilor, leadership și vorbit în public pentru elevii de liceu, lansat de Comisia Europeană. Înscrierile sunt deschise până pe 9 octombrie la Lider european 2023

Înscrieri deschise pentru elevii de liceu până pe 9 octombrie la concursul „Lider european” 2023, anunțate de reprezentanța Comisiei Europene în România. Competiția „își propune să dezvolte abilitățile de leadership…
Vezi articolul

Rectorul Universității de Medicină din Târgu Mureș: Metodologia de admitere la facultate “trebuie să rămână așa cum este”; certificatul de la BAC ce atestă nivelul de competență lingvistică în română “nu întotdeauna este dublat și de o situație reală”

Metodologia stabilită de Ministerul Educației pentru admiterea la studii universitare “trebuie să rămână așa cum este, pentru că ordinul de ministru care aprobă metodologia nu este imperativ pentru universități, ci…
Vezi articolul

Prezența în politică și administrație a unor persoane care au obținut titluri academice prin fraudă e un “risc major de securitate regională”, afirmă două organizații studențești din Iași și Basarabia / Ele amenință cu proteste dacă proiectele de legi ale educației, care “urmăresc amnistierea plagiatorilor”, ajung în Parlament

“Frauda academică este una dintre cele mai mari amenințări la adresa siguranței regionale și a flancului estic al NATO, având în vedere că permite promovarea în politică și în administrația…
Vezi articolul

UPDATE EXCLUSIV Acuzațiile de autoplagiat aduse rectorului Academiei SRI, Adrian Ivan, „se confirmă” parțial, a decis Comisia de Etică a Universității Babeș-Bolyai / Ivan scapă fără nicio sancțiune pentru că noua Lege a educației Deca-Iohannis a eliminat autoplagiatul dintre abaterile de la etica universitară, anunță UBB

Acuzațiile de autoplagiat formulate de ziarul Libertatea, în septembrie 2023, cu privire la Adrian Ivan, rectorul Academiei SRI și coordonatorul tezei de doctorat a lui Lucian Bode, „se confirmă” parțial,…
Vezi articolul