Universitatea Titu Maiorescu suspendă în perioada 11-22 martie activitățile didactice directe

256 de vizualizări
Universitatea Titu Maiorescu anunță că suspendă temporar, în perioada 11-22 martie 2020, activitățile didactice directe.

Decizia adoptată marți, 10 martie 2020, de către Senatul UTM ca măsură de prevenție, presupune suspendarea temporară a tuturor activităților didactice directe, precum și a altor activități derulate în cadrul Universității, care implică aglomerări de persoane (conferințe, prelegeri, workshop-uri, mese rotunde, competiții sportive etc.) programate pentru perioada următoare, se arată într-un comunicat al instituției.

Conform Hotărârii conducerii UTM, cadrele didactice titulare de disciplină vor asigura transmiterea suportului de curs către studenți.

Activitățile administrative, de secretariat și de cercetare din cadrul Universității se desfășoară fără program cu publicul.

Hotărârea a fost adoptată în contextul măsurilor de prevenție aplicate deja la nivelul Universității cu privire la informarea comunității UTM și la asigurarea standardelor de igienă, precum și în contextul riscului de răspândire a infecției cu Coronavirus SARS-COV-2 și conform Hotărârii privind aprobarea unor măsuri suplimentare de combatere a noului Coronavirus, adoptată luni de către Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență, anunță Universitatea.

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

SURSE: Rectorul Universității „Aurel Vlaicu” din Arad, Ramona Lile, a fost retrogradată academic, adică nu mai este profesor universitar, după acuzațiile de plagiat masiv. Ministerul Educației a sesizat instanța și a cerut o analiză pentru retragerea calității de rector

Rectorul Universității „Aurel Vlaicu” din Arad, Ramona Lile, a fost retrogradată academic, adică a pierdut gradul „profesor universitar”, după solicitarea Consiliul Național de Etică făcută Ministerului Educației, prin care aceasta…
Vezi articolul
Masteratul la distanță

Agenția care asigură calitatea în universități caută din nou evaluatori internaționali pentru evaluare externă “optimă” a unor studii universitare. Pe 25 Mai erau deja selectați 184 de evaluatori străini – lista

Agenția Română de Asigurare a Calității în Învățământul Superior (ARACIS) anunță că e din nou în căutarea unor evaluatori internaționali pentru studiile universitare unde este nevoie de implicarea acestora. Consiliul…
Vezi articolul