UPDATE Un student de la Universitatea Ovidius din Constanța i-ar fi dat foc unui profesor, din cauza notei primite la examen / Studentul a fost reținut cu propunere de arestare preventivă

6.081 de vizualizări
Foto: © Vlad Ispas | Dreamstime.com
Un student de la Universitatea Ovidius din Constanța i-ar fi dat foc unui profesor, din cauza notei primite la examen. Polițiștii fac cercetări în acest caz. Studentul ar avea 22 de ani și a fost găsit de polițiști la fața locului, potrivit surselor G4Media.
  • UPDATE Ora 22:00 Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța l-au reținut pe student, acuzându-l de ”tentativă de omor”. Tânărul de 21 de ani va fi prezentat judecătorilor cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Profesorul predă Matematica și are 70 de ani.

„La data de 27 iunie a.c., în jurul orei 12.30, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Copnstanța – Secția 1 Poliție au fost sesizați cu privire la faptul că, în incinta unei universități din municipiul Constanța, ar fi avut loc un incident între un cadru didactic și un student. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă (…)”, potrivit  Inspectoratului Județean de Poliție.

Cercetările în acest caz sunt în curs de desfășurare.

Citește articolul complet pe G4Media.ro

Foto: © Vlad Ispas | Dreamstime.comDreamstime.com sprijină educaţia din România şi oferă gratuit imagini stock prin care Edupedu.ro îşi poate ilustra articolele cât mai relevant posibil / Campania Back to school oferă posibilitatea oricărei școli, profesor sau elev să descarce imagini de calitate cu 50% discount.


10 comments
  1. in gimnaziu: hai sa i trecem,saracii …in liceu: hai sa i trecem,saracii ..ok,le intra n cap că merită să treacă și iată ce fac…

  2. Profilul clasic a individului care nu a beneficiat de educația celor 7 ani de acasă prin ignoranță, abonat la Tic-Tok și joacă cel puțin 8 ore pe zi jocuri agresive pe calculator. Realitatea și realitatea virtuală se contopesc.
    Suferă de demență digitală, fără empatie, cu alte cuvinte: rebut biologic.

    1. Nu ai nicio dovada ca ar sta 8 ore pe zi la calculator. ai auzit de tehnica pshihologica numita “proiectie”?

    2. Asta este dovada ca nu aveti idee despre ce vorbiti. Studentul acesta era un om normal, cu un loc de munca si care era si inscris la facultatea de matematica-informatica a acestei universitati. Profesorul care a fost atacat face parte din categoria celor batrani pe care i-a uitat Domnul pe la catedra probabil pentru ca nu ii gasesc un inlocuitor. Se stie deja ca sunt foarte multe facultati in Romania unde profesorii cer spaga pentru a trece studentii, indiferent de cat de buni sunt. Cei care ii apara sunt in general studentii care le ling talpile in speranta ca vor trece sau cei fericiti ca pot trece daca platesc. Un astfel de profesor ( a se citi fosila) este un cosmar pentru studentii care chiar vor sa invete . Alta varianta este ca acest profesor sa faca parte din categoria sadicilor care se bucura la fiecare restantier de parca sa predai prost este vreo realizare profesionala. Foarte interesant este ca acest student este deja suficient de bun incat sa profeseze in domeniu in mediul privat, dar nu este suficient de bun incat sa treaca de examenul excelentei sale, profesorul roman care moare pe post fara sa fie tras la raapundere pentru modul in care preda si pentru nenumaratele incalcari ale eticii si ale bunului simt.

      1. Studentul lucrează, iar profesorul e prea bătrân, concluzia: studentul are voie să-i dea foc profesorului, că profesorul o merită.

        Ești un psihopat, la fel ca studentul respectiv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

DESCARCĂ Model de evaluare inițială Chimie clasa a XII-a, glosare de termeni și concepte, fișe de lucru și de evaluare experimentală și propuneri de planificare calendaristică pentru toate profilurile și specializările – reperele metodologice 2024-2025

Noile repere metodologice pentru clasa a XII-a pentru disciplina Chimie includ un model de evaluare inițială, propuneri de planificări calendaristice și glosare de termeni și concepte pentru capitolele principale, însoțite…
Vezi articolul

Propunerea de a trece la “orarul de iarnă” vine de obicei de la directorul școlii, nu de la elevi, iar cadrele didactice sunt majoritare și votează în acord cu directorul, spune Robert Avram, președintele Consiliului Național al Elevilor

Consiliul Național al Elevilor susține recomandarea trimisă marți de Ministerul Educației conform căreia „descurajează practicile unităților de învățământ care trec la orarul de iarnă și reduc durata orelor și a pauzelor”. Președintele…
Vezi articolul

Pricopie, atac la adresa ministrului Educației: „Ce face Sorin Cîmpeanu este imoral și ilegal, iar într-o bună zi va fi menționat în manualele de științe politice ca exemplu de impostură și deturnare a instituțiilor publice pentru scopuri politice ilegitime”

Profesorul și fostul ministru al Educației Remus Pricopie, rectorul SNSPA, l-a criticat dur pe ministrul Sorin Cîmpeanu într-o postare de pe Facebook, făcând referire la demiterea de către ministru a…
Vezi articolul