ULTIMA ORĂ Subiectele la Geografie – Bacalaureat 2024, fotografiate într-o sală de examen. Candidata care fraudează proba pare să fie în a doua bancă / UPDATE 2: Inspectorul șef Marius Gondor: Frauda nu este din județul Arad

25.214 vizualizări
Subiecte BAC Geografie 2024 / Foto: Știrileprotv.ro / Colaj Edupedu.ro
Subiectele de la o probă scrisă a examenului de Bacalaureat, sesiunea de vară au apărut pe Internet la scurt timp după începerea examenului. De data aceasta, la proba la alegere în funcție de profil. Subiectele la Geografie au fost publicate de stirileprotv.ro.
  • UPDATE 11:05 Inspectoratul Școlar Județean (ISJ) Arad face verificări pentru a identifica centrul de examen din care au fost făcute fotografiile, spune inspectorul școlar general Marius Gondor. „Cu informațiile pe care le avem acum, puține, încercăm să identificăm centrul de examen”, a precizat Marius Gondor pentru Edupedu.ro.
  • UPDATE 11:50 Inspectorul școlar general Marius Gondor spune că frauda nu este din județul Arad, așa cum am prezentat inițial în articol.
    • Potrivit surselor Edupedu.ro, ar fi vorba de un centru de examen din Argeș.

Și la proba de joi, 4 iulie, subiectele au apărut în spațiul public înainte de ora 12:00, la care majoritatea absolvenților de liceu predau lucrările și ies din sălile de examen.

Conform documentelor publicate de sursa citată, centrul de examen ar fi din județul Arad, cu numărul care ar putea fi „332”. Fotografiile sunt făcute dintr-o sală de examen, iar candidata care fraudează proba pare să fie în a doua bancă.

În continuare, apelul Ministerului Educației la responsabilitate, făcut luni de instituție către profesori, directori, elevi și presă, de a nu publica subiectele înainte de terminarea probelor, reluat de ministra Ligia Deca și în conferința de presă de miercuri, 3 iulie, nu a avut efect.

Iată subiectele la Biologie BAC 2024 Geografie, publicate de Știrileprotv.ro:

Articol în curs de actualizare.


5 comments
  1. hello, dragilor…doamna profesoara care a postat subiectele…
    trebuie găsită foarte repede până la următoarea ședință de manichiură.Vă urez succes.

    1. Aia e elevă. Se vede că n-ai mai dat de un membru adolescent al speciei de ani de zile. Bine că-ți dai cu părerea.

  2. bruiază tata netu și gata daca au făcut 12 clase și nu pricep de ce Bac ul e examenul maturității…a doua zi spun in club ce tari au fost….sila!

  3. Si alte tari se confruntă cu problema aceasta si au gasit solutia; blocheaza internetul si chiar telefonul (cu excepția nr 112) pe durata probelor la nivel national.

  4. Nicio probă fără fraudă! Fraudă la Evaluare Națională, fraudă la bacalaureat – semne bune generațiile viitoare au!

    Au învățat de la mai-marii țării exact metodele de succes – fură, fură, fură și nu ezita, așa o să ai succes! Iar dacă te prind, neagă, tărăgănează, dă în judecată – vei câștiga, într-un fel sau altul.

    Nu-i nimic, hai să mai schimbăm un pic regulamentul ăla, cine fură la teste, lucrări, examene, să ia 10 de la bun început, să nu ne mai complicăm cu de-astea. Cine e prins copiind, să dea și la alții. Evident, să fie scoase toate sancțiunile (nu că ar fi existat multe), iar dacă profesorul comentează ceva, să fie trimis el la camera de detenție, pardon, reziliență, pardon, de pregătire… Cum venea? 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Focarul cu noua tulpină de virus de la Școala 28 din Capitală a plecat de la un îngrijitor, apoi au urmat directorul și directorul adjunct, spune ministrul Educației: “Ne punem și semne de întrebare cu privire la nivelul de respectare a regulilor”

“Ne punem și semne de întrebare cu privire la nivelul de respectare a regulilor”, a declarat ministrul Sorin Cîmpeanu la B1TV, în legătură cu focarul de noua tulpină de coronavirus…
Vezi articolul

Descoperirile care au primit premiul Nobel pentru Chimie, explicate de Daniel Funeriu: O proteină se pliază în conformația corectă pentru a-și exercita funcția / Cu inteligența artificială, când ai secvența de aminoacizi, computerul îți spune care este forma tridimensională a acelei proteine

Doctorul în Chimie și fost ministru al Educației, Daniel Funeriu, a vorbit despre descoperirile recente care au primit premiul Nobel pentru Chimie în acest an, în cadrul emisiunii Știința 360,…
Vezi articolul

Sindicatele profesorilor anunță că Ministerul Educației pregătește o ordonanță de urgență pentru a rezolva problema raportării lunare a activității pentru sporul de doctorat și pentru calcularea indemnizației de hrană și a voucherelor de vacanță la salariul net cuvenit funcției de bază – document

O serie de modificări legislative sunt în pregătire la Ministerul Educației, anunță cele două federații sindicale din Învățământ, potrivit unei informări trimise în teritoriu, obținută de Edupedu.ro. Conform documentului, ar…
Vezi articolul

Consiliul Național al Elevilor cere evaluare standardizată în locul tezelor, după ce 76% dintre elevii partipanți la un sondaj online au votat înlocuirea lucrărilor semestriale cu alt tip de evaluare sumativă. Testarea ar trebui să evalueze gândirea critică și competențele, susțin elevii

Consiliul Național al Elevilor cere evaluarea standardizată în locul tezelor, după ce 76% dintre elevii partipanți la un sondaj online au votat înlocuirea lucrărilor semestriale cu alt tip de evaluare…
Vezi articolul