ULTIMA ORĂ Subiecte și bareme de corectare Informatică – Bacalaureat de toamnă 2024, publicate de Ministerul Educației. Cerințele pentru limbajele de programare C/C++ și Pascal, Mate-Info și Științe ale naturii – descarcă

2.952 de vizualizări
Screenshot
Subiectele și baremele cu răspunsurile corecte pentru proba la alegere în funcție de profil de la examenul de Bacalaureat 2024 sesiunea august au fost publicate de Ministerul Educației, pe subiecte.edu.ro, la ora 15:00. Descarcă de mai jos cerințele primite de candidați miercuri și baremele de corectare.

Candidații au avut de rezolvat varianta cu numărul 8 și au putut alege să susțină proba la una dintre cele 10 discipline.

Bac 2024 – sesiunea de toamnă continuă joi, 22 august, cu proba la limba maternă pentru candidații aparținând minorităților naționale, prevede calendarul de examen. Rezultatele inițiale vor fi publicate pe 26 august, iar cele finale – pe 30 august.

DOCUMENT DESCARCĂ Subiect Bacalaureat 2024 Toamnă Informatică – C/C++ Mate-Info:

DOCUMENT DESCARCĂ Subiect Bacalaureat 2024 Toamnă Informatică – Pascal Mate-Info:

  • DOCUMENT Barem Bacalaureat 2024 Toamnă Informatică – Matematică-Informatică:

DOCUMENT DESCARCĂ Subiect Bacalaureat 2024 Toamnă Informatică – C/C++ Științe ale naturii:

  • DOCUMENT Barem Bacalaureat 2024 Toamnă Informatică – Științe ale naturii:

Condițiile pe care un tânăr trebuie să le îndeplinească pentru a promova examenul de Bacalaureat sunt:

  1. să fi susținut toate probele de evaluare a competenţelor lingvistice şi digitale;
  2. să susţină toate probele scrise şi să obțină nota 5 (cel puțin) la fiecare dintre acestea;
  3. să obţină media generală 6(cel puţin) la probele scrise.

Media notelor la probele scrise se calculează ca medie aritmetică, cu două zecimale, fără rotunjire. Aceasta reprezintă media generală a candidatului la examenul de Bacalaureat. Acolo unde candidaţii obţin media generală 5,99, media generală se rotunjeşte la 6,00.

Candidaţii care s-au prezentat la toate probele de examen, dar nu îndeplinesc simultan condiţiile, precum şi candidaţii care s-au prezentat la unele, dar nu la toate probele de examen sunt declaraţi „respinşi”, conform regulilor în vigoare.

Vezi și ce au avut de rezolvat candidații la sesiunea de toamnă a Bacalaureatului de anul trecut:


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like
Transport gratuit pentru elevi

Verificarea vizelor de flotant din Constanța pentru înscrierea la școală are ca obiectiv realizarea unei situații „corecte a elevilor care în fapt nu locuiesc în apropierea școlilor”, spune Primăria. Câteva școli de renume au atras anual un număr mare de elevi care nu locuiesc în proximitate

Verificările polițiștilor de investigații criminale în cazul vizelor de flotant din Constanța emise pentru înscrierea la școală, au ca scop o analiză „corectă a elevilor care în fapt nu locuiesc…
Vezi articolul

INTERVIU Diana Bâscă, învățătoare într-o comunitate dezavantajată din Săcele: Din cei 30 de copii pe care-i am la clasa a II-a, doar șase se pot conecta la orele online. Anul trecut am făcut citire la telefon, când se ridică restricțiile va trebui să recapitulez din clasa I

Doar șase copii din 30 au astăzi resursele necesare pentru a face școală online la o clasă dintr-o comunitate dezavantajată din Săcele. Chiar dacă au primit tablete, conexiune la internet…
Vezi articolul

Australia interzice accesul la rețele sociale tinerilor sub 16 ani. Legea adoptată de Parlament se va aplica în decurs de un an / Premierul Anthony Albanese: „Vă sprijinim” este mesajul nostru către părinții din Australia

Parlamentul din Australia a adoptat joi legea care interzice accesul copiilor sub 16 ani pe rețelele de socializare, transmite agenția Reuters. Legea propusă de premierul Anthony Albanese va intra în…
Vezi articolul

Bogdan Cristescu, secretar de stat în Ministerul Educației, arată spre profesori pentru încărcarea materiei la matematică: Foarte mulți colegi, din păcate, fac lucrurile cum le făceau odată. În loc să urmeze programa școlară și manualul, care sunt identice, se duc spre auxiliare care uneori nu sunt adaptate copiilor

Bogdan Cristescu, secretar de stat în Ministerul Educației, a vorbit, la DC News, despre încărcarea materiei la matematică: „Foarte mulți colegi, vorbesc de matematică, din păcate, fac lucrurile cum le făceau…
Vezi articolul