UBtalks – studenții cu proiectele #de10, premiați de Universitatea din București / Parteneriat EduPedu

261 de vizualizări
UBtalks – Proiecte de zece in sesiune / Sursa: UB
Universitatea din București anunță o nouă ediție a UBtalks, program prin care vor fi premiate “proiectele #de10” înscrise de studenți, masteranzi și doctoranzi ai instituției. Este al optulea an consecutiv când sunt acordate aceste premii.

Studenții, masteranzii și doctoranzii UB sunt așteptați să propună, în 5-6 rânduri, o temă care stârnească interesul și curiozitatea publicului, pe baza căreia să susțină un discurs cu 10 minute, în etapa finală a proiectului. Temele pot fi prezentate atât individual, cât și în echipe de 2-3 persoane.

Înscrierile proiectelor #de10 se pot face până pe 8 martie 2020, la adresa ubtalks@unibuc.ro.

Potrivit anunțului, “prezentarea trebuie să fie atractivă și comprehensibilă pentru un public din afara domeniului de specializare, bine documentată, originală, relevantă, creativă și solid argumentată. Poate fi însoțită de materiale foto, video sau audio.”

Înainte de a ajunge în etapa finală a competiției, semifinaliști vor participa la o sesiune de pregătire în cadrul căreia profesori ai UB și experți în comunicare îi vor consilia în vederea elaborării prezentărilor finale, îi vor ajuta să pună bazele unor noi strategii de a-și vinde ideile și îi vor ajuta să își perfecționeze tehnicile de vorbire în public. Sesiunea de pregătire va avea loc joi, 19 martie 2020, la Hub-ul Google Atelierul Digital al Universității din București (Str. Academiei, nr. 14).

La finalul sesiunii de pregătire, coordonatorii vor decide finaliștii celei de-a VIII-a ediții a UBtalks. Finala competiției va avea loc în fața juriului UBtalks și a unei audiențe formate din susținătorii participanților, profesori ai Universității din București, precum și persoane din conducerea UB. Finala evenimentului va avea loc joi, 26 martie 2020.

Juriul va fi format din cadre didactice ale Universității din București, manageri și specialiști în comunicare, marketing și relații publice ai partenerilor UBtalks.

Comunicatul universității mai arată:

  • Pe lângă experiența legării de noi prietenii și a cunoștințelor dobândite la sesiunea de training, studenții, masteranzii și doctoranzii Universității din București vor putea câștiga diferite premii oferite de sponsorii competiției, dar și un loc la Școala de #creativitate organizată de Universitatea din București la Cumpătu, Sinaia în luna iulie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Mircea Miclea, despre demonstrațiile pro-Palestina ale studenților din SUA: Trebuie să ținem mereu universitățile foarte aproape de valorile lor fundamentale, nu de implicarea în agende politice. Foarte adesea universitățile sunt tentate de utopii sociale, în loc să-și vadă de valorile tradiționale care le-au consacrat

Un val de proteste ale studenților și activiștilor pro-palestinieni s-a răspândit în numeroase universităţi americane, în ultimele zele zile, începând din California și până în New England, cu sute de…
Vezi articolul
propunerea de scoatere a profesorilor de sport de la clasele primare

Cu o zi înainte de termenul limită impus profesorilor pentru a declara dacă vor să se vaccineze, Ministerul Educației anunță „disponibilitatea” universităților de Medicină de a le explica celor din învățământ de ce e bună vaccinarea

Universitățile de medicină și farmacie și universitățile care au în structură facultăți de medicină și farmacie își declară disponibilitatea de organizare și participare în webinarii și sesiuni de informare destinate…
Vezi articolul

Cercetarea și inovarea în Europa au nevoie de investiții suplimentare, pentru a asigura competitivitatea, securitatea și sustenabilitatea pe continent – recomandările unui grup de experți pentru Comisia Europeană

Pentru ca Europa să-și întărească siguranța, competitivitatea pe plan global și sustenabilitatea, este nevoie de o cercetare mai puternică, de inovații de impact și de avansuri tehnologice care trebuie susținute…
Vezi articolul

Colegiul Național “Tudor Vladimirescu” din Târgu Jiu, cea mai veche școală din oraș, din vremea lui Spiru Haret, “are crăpături, fisurile par mai adânci” după seismul de marți de 5.7, spune inspectorul școlar din Gorj / Elevii din județ nu erau la școală, sunt în vacanța “mobilă”

Inspectorul școlar general din județul Gorj, Marcela Mrejeru, spune pentru Edupedu.ro, la scurt timp după seismul de 5,7 grade pe scara Richter, produs marți după amiază, că cea mai veche…
Vezi articolul