UBtalks – studenții cu proiectele #de10, premiați de Universitatea din București / Parteneriat EduPedu

262 de vizualizări
UBtalks – Proiecte de zece in sesiune / Sursa: UB
Universitatea din București anunță o nouă ediție a UBtalks, program prin care vor fi premiate “proiectele #de10” înscrise de studenți, masteranzi și doctoranzi ai instituției. Este al optulea an consecutiv când sunt acordate aceste premii.

Studenții, masteranzii și doctoranzii UB sunt așteptați să propună, în 5-6 rânduri, o temă care stârnească interesul și curiozitatea publicului, pe baza căreia să susțină un discurs cu 10 minute, în etapa finală a proiectului. Temele pot fi prezentate atât individual, cât și în echipe de 2-3 persoane.

Înscrierile proiectelor #de10 se pot face până pe 8 martie 2020, la adresa ubtalks@unibuc.ro.

Potrivit anunțului, “prezentarea trebuie să fie atractivă și comprehensibilă pentru un public din afara domeniului de specializare, bine documentată, originală, relevantă, creativă și solid argumentată. Poate fi însoțită de materiale foto, video sau audio.”

Înainte de a ajunge în etapa finală a competiției, semifinaliști vor participa la o sesiune de pregătire în cadrul căreia profesori ai UB și experți în comunicare îi vor consilia în vederea elaborării prezentărilor finale, îi vor ajuta să pună bazele unor noi strategii de a-și vinde ideile și îi vor ajuta să își perfecționeze tehnicile de vorbire în public. Sesiunea de pregătire va avea loc joi, 19 martie 2020, la Hub-ul Google Atelierul Digital al Universității din București (Str. Academiei, nr. 14).

La finalul sesiunii de pregătire, coordonatorii vor decide finaliștii celei de-a VIII-a ediții a UBtalks. Finala competiției va avea loc în fața juriului UBtalks și a unei audiențe formate din susținătorii participanților, profesori ai Universității din București, precum și persoane din conducerea UB. Finala evenimentului va avea loc joi, 26 martie 2020.

Juriul va fi format din cadre didactice ale Universității din București, manageri și specialiști în comunicare, marketing și relații publice ai partenerilor UBtalks.

Comunicatul universității mai arată:

  • Pe lângă experiența legării de noi prietenii și a cunoștințelor dobândite la sesiunea de training, studenții, masteranzii și doctoranzii Universității din București vor putea câștiga diferite premii oferite de sponsorii competiției, dar și un loc la Școala de #creativitate organizată de Universitatea din București la Cumpătu, Sinaia în luna iulie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Iohannis, pe 7 iulie 2021, cu 230 de zile în urmă: În cel mai scurt timp, se va constitui un grup de lucru transpartinic pentru a construi cadrul legislativ care să implementeze proiectul România Educată / Cronologia promisiunilor și amânărilor

În urmă cu 230 de zile, Klaus Iohannis lansa, cu mare pompă, proiectul România Educată, pentru care, „în cel mai scurt timp, se va constitui un grup de lucru transpartinic…
Vezi articolul

VIDEO Cel mai mare program european pentru cercetare, Horizon Europe, a fost lansat cu un buget de 95,5 miliarde de euro / Cristian Bușoi: Estimăm că se vor crea până la 100 de mii de locuri de muncă pentru cetățenii europeni

Președinția portugheză a Consiliului Uniunii Europene a lansat marți programul Horizon Europe, cel mai mare proiect european destinat cercetării, cu un buget de 95,5 miliarde de euro, la evenimentul de…
Vezi articolul

Ultimatum dat de sindicatele din Educație partidelor politice, să spună public dacă susțin un acord pentru profesori, după ce premierul și Guvernul “au mințit”: Știm cu toții că pentru un militar de carieră cuvântul dat și onoarea sunt cele mai de preț lucruri

Trei sindicate din Educație solicită partidelor din coaliția de guvernare “să declare public dacă susțin sau nu învățământul românesc, având în vedere refuzul Prim-ministrului României, Nicolae Ionel Ciucă, de a…
Vezi articolul

Ministerul Educației: Toți profesorii au obligația legală să facă educație rutieră, nu doar diriginții. Modul în care se va implica fiecare va fi stabilit în consiliul clasei. Cele 3 ghiduri de educație rutieră pentru învățământul primar, gimnazial și liceal

Ministerul Educației atrage atenția în ghidurile de educație rutieră că nu doar diriginții sunt responsabili pentru educația rutieră în școli. Toate cadrele didactice vor fi implicate să îi învețe pe…
Vezi articolul