Topul liceelor din București cu medii de 10 la BAC 2020: Colegiile Sfântul Sava, Gheorghe Şincai și Matei Basarab au câte 5 absolvenți cu medii maxime

30.409 vizualizări
Admiterea la liceu 2020
Foto: © Monkey Business Images | Dreamstime.com
Bacalaureatul 2020 aduce cele mai multe medii de 10 din ultimii 16 ani. În total, 232 de absolvenți de liceu au luat media 10 – deci note maxime la toate examenele din cadrul BAC-ului 2020. În București, sunt 39 de medii de 10.

Rezultatele de la BAC 2020 au fost publicate astăzi, de Ministerul Educației. Este vorba despre primele rezultate, dinaintea depunerii și soluționării contestațiilor.

Clasamentul liceelor din București cu medii de 10 la Bacalaureat 2020:
  • Colegiul Naţional “Sfântul Sava”: 5 medii de 10
    Colegiul Naţional “Gheorghe Şincai”: 5 medii de 10
    Colegiul Național “Matei Basarab”: 5 medii de 10
  • Colegiul Naţional “Gheorghe Lazăr”: 3 medii de 10
    Colegiul Naţional de Informatică “Tudor Vianu”: 3 medii de 10
  • Colegiul Național ”Mihai Viteazul”: 2 medii de 10
    Liceul Teoretic “Alexandru Ioan Cuza”: 2 medii de 10
    Colegiul Naţional “Elena Cuza”: 2 medii de 10
    Liceul Teoretic “Tudor Vladimirescu”: 2 medii de 10
    Colegiul Național ”Spiru Haret”: 2 medii de 10
    Colegiul Naţional “I.L.Caragiale”: 2 medii de 10
  • Colegiul Naţional “Grigore Moisil”: o medie de 10
    Liceul Teoretic “Dante Alighieri”: o medie de 10
  • Colegiul Naţional “Mihai Eminescu”: o medie de 10
    Complexul Educational Laude-Reut: o medie de 10
    Colegiul Național ”Iulia Hașdeu”: o medie de 10
    Colegiul Național Bilingv ”George Coșbuc”: o medie de 10

 

Foto: © Monkey Business Images | Dreamstime.com

Dreamstime.com sprijină educaţia din România şi, în contextul pandemiei Covid-19, oferă gratuit imagini stock prin care site-ul Edupedu.ro îşi poate ilustra articolele cât mai relevant posibil.

Citește și:

 


3 comments
  1. Silvia Mușătoiu a demisionat din funcția de director al Colegiului Național “Gheorghe Șincai” din București. În locul său, inspectoratul l-a numit, la propunerea sa, pe fostul inspector de matematică Vlad Drinceanu. Demisia “e o decizie care îmi aparține. Cred că nu este un moment bun ca eu să fiu director, într-o astfel de atmosferă de conducere la toate nivelurile de deasupra Colegiului. Mă refer la ceea ce are școala deasupra în mod direct și aici vorbesc despre inspectorat, despre primărie, despre minister. Este o lume care nu este a mea”, a declarat pentru Edupedu.ro fosta directoare Silvia Mușătoiu.

    1. Vă mai amintiți de dl Pop când 12 putea să fie mai mare decât 16, în funcție de baza numerică? Asadar, nu doar că e corectă observația, dar am evoluat la nivel de miniștri: acum avem dezacorduri între subiect și predicat, ”scenarii” pt copiii noștri, ”note de trecere” pentru organizarea examenelor naționale, clasamente, procente, raportări, retractări, raportări…Păcat… Copiii noștri nu sunt obiecte, oare ministerul știe?( uneori majuscula ,,m” este blocată, nu mi-aș permite așa lipsă de respect).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Tăiere fără nicio explicație. Premiile de la mai multe olimpiade școlare nu mai pot fi echivalate de elevi cu probe de la Bacalaureat 2024. Lista publicată de Ministerul Educației

Lista olimpiadelor școlare la nivel regional/european și internaționale pentru care elevii de clasa a XII-a pot solicita echivalarea probelor scrise de Bacalaureat, dacă au obținut medalii pe parcursul liceului, a…
Vezi articolul

Candidații la examenul de Bacalaureat 2024 nu mai trebuie să stea ore în șir pentru încărcarea lucrărilor în platformă. Trebuie să fie prezenți doar la scanarea lor, spune președintele comisiei naționale de BAC, Zoltan Kallos

Candidații care dau joi, proba la alegere a profilului la BAC 2024, nu mai trebuie să aștepte mult timp în sală după terminarea lucrării, pentru a nu se repeta situația…
Vezi articolul