Teza de doctorat a ministrului Educației, Ligia Deca, poate fi consultată public pe site-ul Universității din Luxembourg

2.789 de vizualizări
Foto: captură – copertă
Teza de doctorat a Ligiei Deca, susținută la Universitatea din Luxembourg în 2016, este publicată de la momentul susținerii pe site-ul bibliotecii instituției de învățământ superior. Deca a primit titlul de doctor în științe politice după ce a urmat programul doctoral “Identități, Politici, Societăți, Spații” (IPSE) al Facultății de Literatură, Științe umaniste, Arte și Educație. Ligia Deca a fost învestită luni pe postul de ministru al Educației.

Conform sursei citate, susținerea lucrării a avut loc pe 12 septembrie 2016, iar lucrarea fost publicată în aceeași zi.

Lucrarea de doctorat a ministrului Ligia Deca este catalogată „Open Access” – cu acces public general, are 255 de pagini și poate fi accesată și aici:


6 comments
  1. Daca produci o abureala din asta, cercetarea calitativa a lu’ peste, cu 14 interviuri semi structrate devii doctor? lol
    Incredibil ce efort si cata munca ahahahahah.

  2. o teză despre nimic….deci cineva care face studii de licență în navigație și transport naval la o universitate de mâna a 3a din cța , meserie pe care nu o practică, ajunge să facă o teză de doctorat despre nimic în științe politice …măi să fie…pe site-ul președinției nu se găsește un cv complet al individei…poate vrem și noi să aflăm unde a lucrat an de an.

    1. Lol. A fost sefa secretariatului Bologna (chestia aia “micuta” care coordoneaza procesul politic de integrare al invatamantului superior din Europa) vreme de 2 ani, dupa ce fusese anterior presedinta federatiei studentesti europene, partener de dialog al UE pe zona de educatie. Chiar nu e de parca a sarit de la transport naval in zona educatiei din pura intamplare.

      1. Moama, ce realizari. Sefa stampilei si hartiilor Bologna, supervizerul caietului cu intrari si iesiri? Wow, cad pe spate.

    1. Tezele care au fost trecute prin softul antiplagiat au coeficienții de similitudine aproape de 0. Asta e singura diferență între cele trecute prin soft și cele care nu au fost trecute.

      Singurul lucru care ar trebui să conteze la o teză sunt publicațiile de top și citările. Dar, dacă s-ar evalua tezele după așa ceva, ar sări în sus toți care au avut norocul să beneficieze de suportul softului antiplagiat și care acum au gura mare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Anatolie Topală, ministrul Educației din Republica Moldova: Accesul la infrastructură de cercetare din România și granturile comune sunt un sprijin enorm care adaugă valoare la ceea ce facem noi pentru a-i sprijini pe tineri să vină înspre știință

Anatolie Topală, ministrul Educației din Republica Moldova, a declarat la ceremonia de deschidere a Conferinței Smart Diaspora 2023 organizată la Timișoara, că „accesul la infrastructură de cercetare din România și…
Vezi articolul

Proiectul Danubius-RI a intrat, cu o aplicație de finanțare, în fazele preliminare pentru construcția componentelor românești – hubul de cercetare de la Murighiol și Supersite-ul Delta Dunării

Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Științe Biologice (INCDSB) anunță că, alături de partenerii săi, a depus aplicația pentru finanțarea următoarei etape a proiectului internațional Danubius-RI, etapă ce presupune echiparea componentelor…
Vezi articolul

BREAKING Mariya Gabriel, comisarul european pentru Educație: În premieră, cererea de proiecte pentru Erasmus+ așteaptă anul viitor soluții concrete de tehnologia educației care instituie parteneriate public-privat / Comisia Europeană susține maturizarea tehnologiei educației (EdTech) din Europa (Op Ed)

Articol de opinie semnat de Mariya Gabriel, comisarul european pentru inovare, cercetare, cultură, educație și tineret: Traversăm în prezent o perioadă dificilă. Mai întâi COVID-19, urmat de un război pe…
Vezi articolul