Teste gratuite online de Matematică și Română, oferite de o platformă de teste educaționale standardizate

25.367 de vizualizări
Foto: Brio.ro
Platforma de teste educaționale standardizate BRIO a anunțat că oferă pentru profesori și elevi teste gratuite în perioada în care școlile sunt închise, potrivit unui anunț publicat pe pagina oficială. Anunțul vine în contextul în care ministerul Educației a făcut apel la cadrele didactice și la alte instituții să contribuie cu resurse educaționale și metode de lucru online. Redăm anunțul integral:

”School must go on!

Venim în întâmpinarea celor care stau acasă, astfel, primilor 100 de profesori care ne vor solicita, printr-un mesaj pe office@brio.ro, vom oferi GRATUIT teste de Matematică și Română pentru câte o clasă întreagă.

Testele BRIO pot fi efectuate din confortul propriului cămin, iar profesorul poate primi rapoartele și face recomandări personalizate fiecărui elev.

LATER EDIT: Am primit mai multe cereri decât ne așteptam, și aceasta ne bucură! Vă asigurăm că vom oferi teste gratuite, în măsura în care platforma ne-o va permite, cât mai multor profesori și părinți care ne vor solicita acest lucru.”

BRIO.ro este prima platformă de teste educaționale standardizate, care evaluează în mod obiectiv și precis nivelul de pregătire al elevilor români din clasele I-XII, la principalele materii școlare”, potrivit descrierii de pe site-ul oficial. 

Testele BRIO sunt dezvoltate de experți pentru a urmări programa școlară românească, însă utilizează aceeași metodologie precum prestigioasele teste internaționale GMAT, GRE și SAT. Ele sunt un instrument de evaluare științific, util atât pentru părinți, cât și pentru elevi și profesori.

Foto: Brio.ro


3 comments
  1. Buna ziua,
    La primul anunt postat am inteles ca doar scoala, ca institutie, poate solucita accesul la platforma. Am incercat sa iau legatura cu cei responsabili, dar nu am reusit.
    As dori sa am acces la testele pentru clasa I.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Ministrul Finanțelor anunță o creștere de buget la 161% în 2024, în Educație, față de alocarea pentru 2023, după ce în urmă cu două săptămâni tot Boloș anunța un buget cu „aproape 57% mai mare“

Bugetul Educației ar urma să ajungă anul viitor la 79,7 miliarde de lei, potrivit declarațiilor de săptămâna aceasta făcute de ministrul Finanțelor, Marcel Boloș, la briefingul de presă de după…
Vezi articolul

Profesorii care fac meditații cu elevii de la clasă vor fi cercetați disciplinar, potrivit noii legi a Educației. Oricine poate face sesizarea la secretariatul școlii / În decembrie ar trebui să fie deja înființat Registrul de interese în fiecare școală

Profesorii care fac meditații cu elevii de la clasă vor fi cercetați disciplinar, prevede noua lege a Educației, care intră în vigoare din 2 septembrie. Legea nu specifică o sancțiune…
Vezi articolul

Profesorii vor sta în clase, dar nu vor preda, în timpul grevei de avertisment de miercuri 19 ianuarie / Șefa ISJ Bistrița: Niciun director nu va putea hotărî în consiliul de administrație că se suspendă cursurile în acest interval

Inspectorul şcolar general al judeţului Bistriţa-Năsăud, Aurelia Dan, a declarat marţi, într-o conferinţă de presă, că le-a cerut cadrelor didactice care se vor afla miercuri, timp de două ore, în…
Vezi articolul

Formare condusă de studenți de la informatică, pentru profesorii de TIC din școlile gimnaziale – propunerea unui profesor pentru Strategia de digitalizare a educației

Formarea pentru profesorii care vor să predea tehnologia informațiilor și comunicațiilor s-ar putea face cu studenți de la facultățile de informatică, e de părere profesorul Cătălin Cărăușu, profesor de matematică…
Vezi articolul