Teatrul pentru Copii și Tineret Gong din Sibiu oferă bilete gratuite pentru părinți: Adolescenții să își ia părinții gratuit la teatru, pentru a le prezenta lumea din jurul lor

98 de vizualizări
Foto: teatrulgong.ro
Teatrul pentru Copii și Tineret “Gong” din Sibiu lansează o campanie de apropiere a familiilor: în luna noiembrie, oferă intrare gratuită pentru părinți, scrie publicația Turnul Sfatului.

Uneori, poate fi dificil să te faci înțeles într-o lume tot mai zgomotoasă. Așadar, în luna noiembrie venim cu o provocare pentru adolescenți: să își ia părinții gratuit la teatru, pentru a le prezenta lumea din jurul lor“, a declarat directorul Gong, Adrian Tibu – care este unul dintre cei mai tineri directori de teatru din țară.

Teatrul poate fi o alternativă excelentă de petrecerea a timpului liber, dar și un bun pretext pentru dialog spre empatie și toleranță“, a precizat managerul Teatrului Gong, citat de Turnul Sfatului.

Spectacolele pe care Gong le prezintă în luna noiembrie, pentru adolescenți, sunt:

  • Alice – de Yann Verburgh, după Lewis Carroll, traducere de Eugen Jebeleanu. Regia: Eugen Jebeleanu; Scenografia & Light Design: Velica Panduru; Muzica: Alex Halka; Video: Coralie de Gonzaga, Silviu Naicu; Distribuție: Anton Balint, Paul Bondane, Barbara Crișan, Cristina Drăghici, Mihaela Grigoraș, Andrei Sabău, Claudiu Urse; spectacol recomandat celor cu vârsta peste 10 ani. Durata: 75 min.
  • Regulile jocului – spectacol recomandat celor cu vârsta peste 10 ani. Scenariul și regia artistică: Yann Verburgh; Traducerea: Diana Nechit; Scenografia: Velica Panduru; Video Design: Ioana Bodale; Muzica: Claudiu Urse; Distribuție: Paul Bondane, Alexandra Șerban, Nicoleta Lefter (voce), Mihaela Grigoraș (voce), Nicolae Suciu (voce), Gabriela Mitrea (voce), Barbara Crișan (voce), Mircea Corcoveanu (voce), Jenő Major (voce), Claudiu Urse (voce); durata: 60 min.
  • #projectfood. O istorie a mâncării din cele mai vechi timpuri și până mâine – de Elena Vlădăreanu. Spectacol nerecomandat celor cu vârsta sub 10 ani. Regia: Robert Bălan; Scenografia: Ana Iulia Popov; Coregrafie: Ibi Cristea; Muzica: Charlie Fălămaș, Matli MC; Distribuție: Anton Balint, Lucia Barbu, Paul Bondane, Raluca Pavel, Alexandra Șerban; durata: 60 min.

Părinții pot obține biletele gratuite de la Agenția de Bilete de la sediul teatrului.

Citește și:

 

 

 

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Directorii liceului Petru Rareș din Piatra Neamț, cercetați disciplinar pentru organizarea dezbaterilor Model United Nations fără aprobarea Inspectoratului școlar, unde o elevă a murit / Șefa ISJ Neamț: Cel târziu la sfârșitul săptămânii viitoare trebuie să avem un rezultat

Cei doi directori ai Colegiului Național „Petru Rareș” din Piatra Neamț sunt cercetați disciplinar de o comisie de anchetă a Inspectoratului Școlar Județean (ISJ) Neamț, după ce au organizat conferința…
Vezi articolul

Consiliile Județene nu vor să acorde transport gratuit elevilor navetiști și propun păstrarea deconturilor pentru viitoarea lege, invocând contracte încheiate deja / Szabo Odon, UDMR: Licitațiile pentru trasee nu s-au făcut la două treimi din consilii, menținând mafiile cu care o parte dintre acestea sunt în legătură

Consiliile Județene nu vor să acorde transport gratuit elevilor navetiști și propun ca banii să ajungă direct la școli prin Inspectoratele școlare, adică să nu mai fie acordați prin Consiliile…
Vezi articolul

Colegiul Național „Tudor Vianu”, unde este diriginte și profesor de Română ministrul Educației, Monica Anisie, intră de joi în scenariul roșu. Patru elevi, confirmați pozitiv cu COVID

Colegiul Național „Tudor Vianu” din Capitală, liceul unde predă limba Română ministrul Educației, Monica Anisie, intră de joi în scenariul roșu, potrivit surselor Edupedu. Cadrele didactice au fost anunțate astăzi,…
Vezi articolul

Critici pentru „cea mai mare investiție” în cercetarea românească – O scrisoare deschisă acuză vicii de procedură în competiția pentru Centrele de excelență, în valoare de 1,6 miliarde lei / Răspunsul lui Adrian Curaj, UEFISCDI: Regulile au fost „puține, clare și publice” și trebuie respectate

Modul de desfășurare a uneia dintre cele mai importante competiții din cercetarea românească, cea pentru Centrele de excelență, cu o valoare totală de 1,6 miliarde de lei, este criticat într-o…
Vezi articolul

Evaluarea digitalizată a lucrărilor la examenele naționale va fi făcută, de acum încolo, pe o platformă achiziționată de Ministerul Educației de la compania care a anul trecut a pus gratuit la dispoziție platforma folosită în pilotare / Secretarul de stat Sorin Ion: Sistemul poate fi utilizat în orice fel de examene, iar partea hardware – inclusiv în activități didactice

Lucrările de la examenele care vor fi organizate începând cu sesiunea din august a examenului de bacalaureat vor fi evaluate digitalizat pe o platformă nouă, dar cu funcționalități similare celei…
Vezi articolul