FOTO și VIDEO Sute de profesori protestează la Sibiu, după ce președintele i-a sfidat și soția sa a catalogat mitingul de la București drept eveniment politic

8.020 de vizualizări
Foto: Sindicate din educație
Sute de profesori protestează la Sibiu, în fața prefecturii, după ce președintele Iohannis i-a sfidat și soția sa a catalogat mitingul de la București drept eveniment politic. Ieri, Klaus Iohannis, aflat în vizită la Colegiul Brukenthal din Sibiu le-a spus unor elevi, după ce a făcut o poză oficială cu ei: “Vedeți, până și greva are ceva avantaje”. 

Joi, profesoara Carmen Iohannis, soția președintelui Iohannis, care nu face grevă, a așteptat cu elevii în fața Colegiului Brukenthal delegațiile care vizitează Sibiul, pentru a face o poză cu președinții Germaniei și României: ”Nu am venit aici să discutăm evenimente politice”.

Tot ieri, șeful statului a abordat un ton critic la adresa sindicatelor din învățământ. El a apreciat că sindicatele “cer întotdeauna foarte mulți bani” și i-a mustrat pe sindicaliști că “nimeni n-a constatat că s-au adoptat legile educației”, după cum a relatat G4Media.ro.

Citește și:
Președintele Klaus Iohannis către un grup de elevi de la liceul Brukental, după ce a făcut o poză cu ei: “Vedeți, până și greva are ceva avantaje”
Profesoara Carmen Iohannis, care nu face grevă, a așteptat cu elevii în fața Colegiului Național Brukenthal delegațiile care vizitează Sibiul pentru a face o poză cu președinții Germaniei și României: ”Nu am venit aici să discutăm evenimente politice”
Președinții Iohannis și Steinmeier vizitează Colegiul Național Brukenthal din Sibiu, unde Iohannis are blocat un post de profesor din anul 2000 / În plină grevă a profesorilor, copiii au fost aduși de acasă special pentru eveniment
Câțiva profesori protestează în Sibiu, în timp ce familia Iohannis se pregătește să viziteze Colegiul Brukenthal / Pe tricoul unui protestatar scrie ”Nu vă vedem din Sibiu”, cu aluzie la absența protestatarilor de altădată
Președintele Iohannis dojenește sindicatele că “cer întotdeauna foarte mulți bani” și “n-au constatat că s-au adoptat legile Educației” / Copii aduși din Brașov i-au cântat “O lume minunată”, iar el le-a spus să “învețe bine că merită”, în ziua când la București 15.000 de oameni au participat la protestul profesorilor

6 comments
  1. Nu cedati la nimic ce nu este in revendicari! Fiti cu capul pe umeri! Amintiti-va pt.ce ati semnat de greva!

  2. Reusita poza … cat o mie de cuvinte, se intelege! Si-au facut selfi ca sa dea bine pe profiluri, ar spune un rauvoitor. Numai ca obisnuiti in ultimii ani, tot mai mult, cu hahaitul a iesit ca-s fericite. ,,Botoxatele sunt triste tot timpul” in timp ce celelalte debordeaza de buna dispozitie. Toate nemaireusind sa aiba expresivitatea necesara cu locul in care se afla si ,,evenimentul” la care participa.

  3. Profesorii sibieni merită toată admirația. Au rămas demni și fideli copiilor, elevilor, atunci când infamul lor „coleg” își rupea tălpile și coatele să parvină politic. Pariul parvenirii se apropie de final. Regele gol va iesi din scenă îmbrăcat doat în fantezia unor legi dedicate corupției. Și aghiotanții lui umili nu îi vor putea explica niciodată de ce nu se aud glasurile recunoștinței atunci când calcă apăsat prin noroaie.

    1. Felicitari si colegilor de la Craiova, Botosani, Suceava, Timisoara si Bucuresti!!!! Lumea minunata nu este a noastra, ci a conducatorilor cu mii de lei salariu. De plans cand stiu ca am facut cu greu o facultate ca sa iau 2300 lei.

    2. Vrem sa muncim cinstit si sa ne luam salariul pe masura. Nu sa primim niste pomeni precum ultimul asistat social. Nu mai vrem povesti. Nu mai vrem sa auzinde PNNR. Acesta conteaza doar cand sa ne dea noua, nu altora. Altora nu le dauneaza PNNR-ul. Unire! Mergem inainte cu greva! Vrem respect, vrem demnitate, vrem siguranta, vrem sa venim cu placere la ora, nu sa venim flamanzi, rupti si plini de rate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Legea care ar fi permis folosirea gratuită a terenurilor de sport din curtea şcolilor şi în afara orelor de program “are un caracter neclar şi imprecis în privinţa modalităţii în care se realizează acest drept de a folosi”, arată Curtea Constituțională, în motivare, după ce a declarat-o neconstituțională

Curtea Constituţională a publicat motivarea deciziei prin care practic respinge modificarea Legii educației fizice și sportului care ar fi permis elevilor accesul liber în curtea școlii și în bazele sportive școlare…
Vezi articolul