OFICIAL Corina Atanasiu, ministrul Educației în cabinetul propus de Dacian Cioloș

32.014 vizualizări
Corina Atanasiu / Foto: gov.ro
Oficial Corin Atanasiu este ministrul propus al Educației în Cabinetul Cioloș, potrivit anunțului făcut în această seară de USR PLUS.
Inițial, informația a fost dată pe surse de G4Media.ro

Corina Atanasiu a fost secretar de stat în cadrul Ministerului Investițiilor și Proiectelor Europene în guvernul PNL – USR-PLUS.

Atanasiu este, potrivit surselor Edupedu.ro, autoarea propunerilor de măsuri pe educație din documentul cu care Dacian Cioloș a mers la Cotroceni, întâlnire în urma căreia a fost numit premier desemnat. Concret, propunerile vizează o vacanță de două săptămâni pentru toți elevii și revenirea în format fizic doar în localitățile sub 6 la mie, și este inclusă în capitolul propuneri de „măsuri ferme pentru limitarea transmiterii”, aplicabile „imediat”.

Corina Atanasiu a fost una dintre fondatorii Federației părinților și aparținătorilor legali din România (FePAL).

Cercetarea ajunge la Ciprian Teleman. La Cultură este propus actorul Marius Manole. Sănătatea îi revine Ioanei Mihăilă, iar Fondurile Europene la Cristian Ghinea.

Descarcă de aici CV Corina Atanasiu.

Citește articolul complet pe G4Media.ro.

9 comments
  1. Doamne ajuta sa ajungă ministru al educației. Îmi doresc școli închise în nebunia de afară. Nu mi se pare normal ce se întâmplă.

  2. Activităţi şi responsabilităţi principale Design, coordonare și management al centrului de resocializare pentru copiii străzii și al proiectului de
    reiserție a copiilor cerșetori din metrou. Ambele proiecte au fost derulate în parteneriat cu
    Departamentul de Protecția Copilului (Guvernul României), Primăria Municipiului București și alte
    autorități locale. Activități de consiliere și informare pentru tineri ai străzii. Activități de mediere pe
    piața muncii.

  3. Madam Corina e rupta de realitatea din scoli!!! Sa vina dumneai sa faca ore pana in luna iulie, in clase fara aer conditionat, in care, de la sfarsitul lunii mai sunt, deja, 30 de grade!!! E habarnista!!!!

    1. Absolut aiurea, liceele tehnice au 3 saptamani in plus, ce facem ? Iarasi ajungem sa facem scoala la 40 de grade ?
      Cumparati aparate de aer conditionat pentru toate salile de clasa din tara daca ne vreti vara la scoala !
      Asta daca chiar va pasa de elevi, iar vacanta de 2 saptamani la mijloc e ca nuca in perete, lasati scoala online in loc de o vacanta idioata. Se invata mai mult in online decat la 40 de grade la scoala. Garantat.
      Sper totusi ca asa ceva nu se va intampla.

      1. Tu crezi ca daca la tine la scoala se poate, toata lumea poate online..habar nu ai pe ce lume esti. Este foarte buna ideea de vacanta de 2 luni, mai ales ca urmeaza sa aiba cei mici. Dar sa fie toti 2 saptamani in vacanta.

        1. Dorel stimabile, cred ca nu ai inteles ce scrie pe acolo (articol, mesaje).
          Nu e vorba de vacanta de 2 luni ci 2 saptamani, si e o tampenie sa o reduci din semestrul acesta (14 sapt de scoala) ca sa se adauge in celalalt (care are acum 20 , respectiv 23 deja).
          Din nefericire NU avem aer conditionat in scoala, iarasi ai inteles gresit. Anul trecut afara erau cca 30 de grade, inauntru 35… de asta ce se mai poate spune. Facem sauna din scoala, bine macar ca e gratis.
          Si ceva ce am uitat sa scriu , anul trecut prelungirea scolii a incurcat examenele de la clasa a 8-a, scolile erau pline de elevi si sa vezi minune mare ce “scoala” s-a putut face in saptamana respectiva!
          Greu de priceput.
          Sper sa ne lase in pace, sa nu se produca un astfel de dezechilibru.

  4. În sfârșit! O femeie sănătoasă la cap! Domn câmpeanu ne trimite pana murim nu contează rata , nu contează boala, scoala sa fie deschisa chiar daca e goala , mulții fiind bolnavi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Admiterea la liceu, propusă de PSD. Natalia Intotero: Repartizarea să rămână computerizată, ca acum, pe baza mediilor de la Evaluarea Națională, dar vor putea să aplice pentru „clase de excelenţă” doar elevii admişi la probe de competențe date înainte, cu subiecte unice

Admiterea la liceu în varianta propusă de PSD, ca amendament la legile educației, în Comisia de învățământ din Camera Deputaților, presupune extinderea sitemului de admitere de la învățământul vocațional asupra…
Vezi articolul

Aproape jumătate dintre școlile verificate în Bihor nu au încă autorizații de funcționare. Principalele motive: acoperişuri degradate, fisuri pe partea exterioară a clădirilor, curţi neîmprejmuite sau lipsa frigiderelor pentru a depozita alimentele pentru elevi

Dintre cele 136 de şcoli şi grădiniţe verificate în august în județul Bihor, de o comisie mixtă, prin ordin al prefectului, nu au obţinut încă autorizaţiile de funcţionare, anunță Prefectura,…
Vezi articolul