Subiecte Biologie – Anatomie umană, Bacalaureat 2024. Respirația, la prima cerință de la subiectul III

38.876 de vizualizări
Subiecte Biologie
Subiecte BAC Biologie – Anatomie 2024 / Foto: Edupedu.ro
Subiectele la examenul de Bacalaureat Biologie – Anatomia corpului uman sunt publicate de Edupedu.ro. Varianta extrasă a fost, ca în cazul subiectelor de la această probă, varianta cu numărul 3.

Candidații care au ales proba la Anatomie au avut la subiectul al III-lea să prezinte, la itemul cu numărul 1, mai multe informații despre procesul de respirație.

Subiecte Biologie Anatomie umană

Edupedu.ro va reveni cu subiectele și baremele pentru toate disciplinele de la proba la alegere la ora 15:00, după ce vor fi publicate de Ministerul Educației

  • Variantele de răspuns și însemnările de pe subiect aparțin candidaților și nu sunt neapărat și cele corecte.

Iată subiectele publicate de Edupedu.ro, după încheierea probei:

Rezultatele inițiale la probele scrise BAC 2024 se vor afișa pe 8 iulie, până la ora 12:00. Depunerea contestațiilor este în aceeași zi, în intervalul orar 12:00 – 18:00.

Bacalaureat 2024 continuă vineri, 5 iulie, cu ultima probă – de limba maternă, pentru candidații aparținând minorităților naționale.

Articol în curs de actualizare.


1 comment
  1. Acestea sunt subiecte pentru profil sanitar. Aceeași idioțenie se găsește la materia studiată în anii de gimnaziu. Bolile! Ăia mici învață despre bolile pulmonare, afecțiunile cardiologice, toate cât mai deosebite, nimic comun care să ne insulte inteligența. Învață despre ereditate, nicidecum lucruri de bun simț despre floră, faună, om. Cine mai are curiozitate și timp ca să cunoască și să recunoască viața de pe Terra, să conteze pe alte surse de informare, școala românească o consideră bolnavă, pe alocuri toxică. Pierdut administrator pământ. Îl declar nul. Ne mai mirăm că nu le place copiilor școala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Decontarea reală a serviciilor psihologice pentru persoanele cu autism și monitorizarea integrării școlare, cerute de Federația pentru Persoanele cu Tulburări din Spectrul Autist

Monitorizarea incluziunii copiilor cu autism în învățământul de masă, precum și decontarea reală a serviciilor psihologice “care, în contextul specialităților medicale psihiatrie și neurologie, constituie tratamente esențiale și obligatorii”, se…
Vezi articolul

2,7 milioane de lei pentru Olimpiada Internațională de Științe pentru Juniori – IJSO 2024, organizată în decembrie la București. Țările participante plătesc o taxă de 1.000 de dolari, care ajung la Politehnica București – proiect de HG

2,7 milioane de lei au fost alocate pentru Olimpiada de Științe pentru Juniori, care va avea loc în perioada 2-12 decembrie la București. La olimpiadă vor participa 813 persoane. Dintre…
Vezi articolul

Atâta timp cât nu orice școală o vedem viabilă pentru un copil, înseamnă că avem o problemă. În mod normal, n-ar mai trebui să fie hăituirea pentru admitere la o anumită școală, spune Gabriel Vrânceanu, șeful serviciului de Dezvoltare Curriculum din cadrul Centrului Național de Politici și Evaluare în Educație, din Ministerul Educației

În mod normal, n-ar mai trebui să fie hăituirea pentru admitere la o anumită școală, spune Gabriel Vrânceanu, șeful serviciului de Dezvoltare Curriculum din cadrul Centrului Național de Politici și…
Vezi articolul

Aproape 17 lei per elev pentru activități în Săptămâna Verde, de anul școlar viitor. Elevii pot merge în excursii, la muzee sau la cinema pentru a vedea filme documentare despre mediu / Școlile trebuie să ceară banii printr-o cerere la Inspectorate, să utilizeze fondurile “eficient și responsabil” și să facă un raport privind banii primiți – proiect

Un elev are alocat în jur de 17 lei pentru activități din cadrul programului Săptămâna Verde, de anul școlar viitor, potrivit proiectului de metodologie, pus în dezbatere publică. Banii rămași…
Vezi articolul