Studenții Universității din București vor fi cazați separat, în funcție de situația vaccinării împotriva Covid-19

1.476 de vizualizări
Foto: © Gicamatescu | Dreamstime.com
Studenții Universității din București vor fi cazați separat, pe camere și etaje, în funcție de situația vaccinării împotriva Covid-19, potrivit unui comunicat. Această măsură a fost adoptată de Senatul Universității din București, în ședința din această săptămână.

Astfel, studenții care vor solicita sau care deja au solicitat un loc de cazare în căminele Universității din București pentru anul universitar 2021-2022 trebuie să completeze, până marți, 21 septembrie 2021, un formular cu privire la situația individuală a vaccinării împotriva COVID-19.

Studenții din anul I – licență, master, doctorat (2021-2022), sunt rugați să completeze formularul disponibil aici, în timp ce studenții din anii II, III, IV – licență, II – master și II și III – doctorat (2021-2022) sunt rugați să completeze formularul disponibil aici.

Model formular pentru Studenții din anul I – licență, master, doctorat

Captură foto: UB

Cei din anul I (licență, master, doctorat) trebuie să completeze următoarele câmpuri:

  • email
  • număr de telefon
  • nume
  • prenume
  • CNP
  • facultatea la care studiază
  • ciclul de studii
  • anul de studii
  • situația individuală a vaccinării împotriva COVID-19
Captură foto: UB

La câmpul Facultatea la care studiați, studentul va alege una din cele 19 facultăți ale UB.

La câmpul situația individuală a vaccinării împotriva COVID-19, studenții au următoarele variante:

  • Sunt vaccinat cu schemă de vaccinare completă
  • Sunt vaccinat parțial ( ex. o singură doză, acolo unde schema completă de vaccinare prevede două doze)
  • Nu sunt vaccinat
  • Am trecut prin boală în ultimele 90 de zile
  • Nu doresc să răspund

Foto: © Michele D’Ottavio | Dreamstime.com


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Lipsă de respect pentru profesori din partea Ministerului Educației – le acordă doar 2 zile la dispoziție să depună la inspectoratele școlare documentele pentru echivalarea studiilor, deși calendarul este aprobat de 3 săptămâni / Lista documentelor și model de cerere

Până pe 9 martie, cadrele didactice pot depune la inspectoratele școlare documentele pentru echivalarea studiilor, potrivit unui ordin publicat luni, 6 martie, în Monitorul Oficial. Este vorba despre ordinul ministrului…
Vezi articolul

Trebuie să-i încurajăm și pe elevii buni, și pe cei foarte buni, dar mai ales pe cei mai puțin buni, spune Aida Ionescu, inspector școlar general adjunct din Dolj: Poate că, din rândul lor, vor ieși un frizer renumit, un electronist, un bucătar de seamă

Aida Ionescu, inspector școlar general adjunct din Dolj, a declarat, pentru TVR Craiova, referitor la rezultatele finale de la Evaluarea Națională 2024, că „trebuie să-i încurajăm și pe cei buni,…
Vezi articolul

Premierul Ciucă, acuzat de plagiat în teza de doctorat, vizat de soluțiile de amnistiere propuse în proiectul legii învățământului superior: Parcursul de aprobare nu va fi foarte lung pentru că trebuie să producă efecte

Premierul Nicolae Ciucă a declarat miercuri, în legătură cu proiectele controversate ale legilor educației, că parcursul de aprobare din Parlament ”nu va fi foarte lung pentru că trebuie să producă…
Vezi articolul
Cum sprijină guvernul britanic universitățile

Cum se transmite coronavirusul în aer prin aerosoli. Studiu de caz: un salon, un bar şi o clasă de școală / Care este riscul de infectare în cele trei scenarii în funcție de ventilație, folosirea măștii și durata întâlnirii

Interioarele sunt cele mai periculoase, dar riscurile pot fi reduse luând toate măsurile disponibile pentru a lupta contra infectării prin aerosoli. Iată, în colaborare cu „El Pais”, probabilitatea de infectare…
Vezi articolul

Subiectele la matematică la Evaluarea Națională 2023 au fost ușoare, spune inspectorul general școlar din județul Alba, Cornel Sandu: Există 55 de note de 10 mediul urban și o singură notă de 10 mediu rural. Nu așa ar trebui să arate o pondere a notelor echilibrată / La nivel național, unul din 4 elevi din mediul rural a luat sub 5 la matematică

Șeful ISJ Alba, Cornel Sandu, profesor de matematică la Colegiul Național “Horea, Cloșca și Crișan”, spune că diferențele mari între notele de la Evaluarea Națională din mediul rural și cel…
Vezi articolul