Studenții din Regie, căminele Politehnicii, lăsați fără apă caldă de o săptămână, după surparea peste conducte a unei străzi din apropiere / Probleme și la U-uri, căminele Universității de Medicină

0 vizualizări
Foto: international.upb.ro
Studenții cazați în căminele Politehnica București (UNSTPB) au fost lăsați fără apă caldă de o săptămână, potrivit surselor Edupedu.ro. Neregula vine după ce săptămâna trecută peste conductele de apă s-a surpat o stradă din apropiere, în Sectorul 6.

Mai exact, problema afectează studenții cazați în căminele din Regie, cele care aparțin de Politehnica București. În acest campus sunt 26 de cămine studențești (sursa).

În mai multe mesaje primite pe adresa redacției (redactie@edupedu.ro), studenții reclamă că „în aplicația Termoalert nu e trecut niciun termen pentru reluarea furnizării apei calde”.

Ei mai scriu că „a început să se lase și frigul, iar noi nu avem niciun fel de informație cu privire la situația conductei cu apă caldă”.

„Apa caldă s-a oprit de miercuri, 9 octombrie, în jurul orei 16”, adică de acum o săptămână, menționează studenții care ne-au scris.

Fără apă caldă și în căminele de la „Carol Davila”

Probleme au fost și mai sunt și la căminele Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” (UMFCD), potrivit acelorași surse.

„La căminele U1, U2, U3 nu sunt probleme, s-au remediat. Mâine [N. Red. 18 octombrie] se rezolvă problema și la U4, urmând ca la căminele U5 și U6 să fie remediată situația la 1 noiembrie”, au transmis reprezentanții UMFCD pentru Edupedu.ro.

Pe 9 octombrie, o mașină a căzut într-o groapă pe Șoseaua Orhideelor din Sectorul 6, după ce strada s-a surpat, scrie G4Media.ro.

A fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, conform aceleiași surse.

Primăria Sectorului 6 a spus că este vorba de un teren privat și că strada s-a surpat din cauza unei mașini de gunoi care se afla lângă autoturismul mic care a căzut în groapă.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Reorganizarea forului care controlează circa 20% din banii de cercetare, UEFISCDI, și înființarea unui Consiliu independent care să se ocupe de domeniu este cerută printr-un manifest semnat de zeci de profesori și cercetători români, de la universități din România și din lume

“Propunem crearea unei entități juridice noi, „Consiliul pentru Cercetare”, unitate independentă de factorul politic și care va gestiona și distribui bugetul alocat acesteia de către statul român exclusiv pe bază…
Vezi articolul

BREAKING Educatoarele din grădinițe vor avea nevoie de studii superioare, specializarea „Educație timpurie”, pentru licențierea în învățământ – prevedere neanunțată, strecurată netransparent în proiectul legii Deca

Educatoarele din grădinițe vor avea nevoie de studii superioare, cu specializarea „Educație timpurie”, pentru a se licenția în învățământ, după cum prevede proiectul Legii învățământului superior. Examenul de definitivat va…
Vezi articolul