Studenții de la Școala Națională de Studii Politice și Administrative (SNSPA) vor face cursurile și seminarele online în semestrul al II-lea / 66% dintre studenții de la licență și 91% dintre masteranzi doresc să rămână în online, susține rectorul SNSPA

566 de vizualizări
Foto: © Rido | Dreamstime.com
Studenții de la Școala Națională de Studii Politice și Administrative (SNSPA) vor face toate cursurile și seminarele online în cel de-al doilea semestru al anului universitar 2021-2022, potrivit unui comunicat primit de Edupedu.ro.

„Începând din 21 februarie 2022, când va debuta la SNSPA cel de-al doilea semestru al anului universitar 2021-2022, toate activitățile didactice se vor desfășura în mediul online, pe platformele de e-learning ale structurilor academice ale universității”, se arată în anunț.

Potrivit comunicatului, rezultatele chestionarelor completate online de studenți și profesori SNSPA au indicat preferința respondenților pentru desfășurarea activităților de curs și seminar, în sistem online, în condițiile menținerii stării de alertă.

„Din cercetarea realizată de echipa de sociologi de la Facultatea de Științe Politice din cadrul SNSPA, 66% dintre studenții de la programul de licență, 91% dintre masteranzi și 65% dintre cadrele didactice ale universității își doresc continuarea procesului de educație în regim online în semestrul al II-lea”, a declarat rectorul SNSPA, Remus Pricopie.

Acesta a mai spus că dacă incidența cazurilor de COVID-19 va scădea sub nivelul de 1 la mie în Municipiul București și în funcție de situația epidemiologică la nivel național, „conducerea universității va reevalua posibilitatea revenirii în sediul universității, atât pentru desfășurarea cursurilor, cât și pentru organizarea sesiunii de examene, precum și a examenelor de finalizare a studiilor de licență și de masterat, după consultarea tuturor actorilor implicați în comunitatea academică”.

Foto: © Rido | Dreamstime.com / Dreamstime.com sprijină educaţia din România şi, în contextul pandemiei Covid-19, oferă gratuit imagini stock prin care Edupedu.ro îşi poate ilustra articolele cât mai relevant posibil.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Florian Lixandru, secretar de stat în Ministerul Educației pentru învățământ preuniversitar, candidează al doilea pe lista PSD Vrancea la Senat / Presa locală: A fost „parașutat” după ce s-a retras de pe lista din București

Florian Lixandru, secretar de stat pentru învățământul preuniversitar în Ministerul Educației, este al doilea pe lista PSD Vrancea la Senat, la alegerile parlamentare din 1 decembrie, potrivit mai multor publicații…
Vezi articolul

Rezolvarea subiectelor de Mate-Info – Bacalaureat 2024. Profesorul Marius Perianu, coordonator al lotului de elevi olimpici juniori: Subiecte în general accesibile, fără „asperități”. Ar trebui să se obțină rezultate mai bune decât în anii precedenți

Subiectele au fost în general accesibile, fără „asperități”, la examenul de Bacalaureat 2024, la Matematică-Informatică, spune profesorul Marius Perianu pentru Edupedu.ro. Absolvenții de liceu ar trebui să obțină rezultate mai…
Vezi articolul