Strategii de predare și idei de activități la clasă pentru profesorii de limba engleză, pentru dezvoltarea vocabularului la elevi – webinar British Council, vineri, 12 iulie, despre pregătirea la IELTS

2.374 de vizualizări
Foto: © Studiomay | Dreamstime.com
Înscrieri deschise la webinarul dedicat profesorilor de limba engleză, care vor să descopere tehnici de predare și activități noi pe care le pot folosi la ore, astfel încât să-și ajute elevii să-și dezvolte vocabularul.

British Council anunță o întâlnire online gratuită vineri, 12 iulie, de la ora 12 sau ora 17 (ora României), dedicată profesorilor care pregătesc elevi pentru examenul de limbă IELTS.

„Prin examinarea a două domenii cheie ale resurselor lexicale, flexibilitatea și precizia, acest webinar prezintă strategii pentru a vă ajuta cursanții să depășească limitele și să își extindă vocabularul”, îl prezintă organizatorii.

  • Iar British Council continuă: „Sarcinile și ideile de la clasă, pe care le puteți utiliza în propriile lecții, vă vor ajuta să îi sprijiniți pe cursanți prin promovarea utilizării lexicului de nivel superior atât în secțiunile Writing, cât și Speaking ale IELTS”.

Înscrierile sunt deschise pentru sesiunile de vineri, 12 iulie.

Foto: © Studiomay | Dreamstime.com / Dreamstime.com sprijină educaţia din România şi oferă gratuit imagini stock prin care Edupedu.ro îşi poate ilustra articolele cât mai relevant posibil / Campania Back to school oferă posibilitatea oricărei școli, profesor sau elev să descarce imagini de calitate cu 50% discount.


1 comment
  1. Acest webinar de la British Council pare foarte util pentru profesorii de limba engleză. Mă întreb, ce tipuri de activități specifice vor fi prezentate pentru dezvoltarea vocabularului elevilor? De asemenea, cum pot profesorii să integreze aceste strategii în curriculumul lor actual? Cred că flexibilitatea și precizia resurselor lexicale sunt esențiale pentru succesul la IELTS, dar cum pot fi acestea măsurate în mod eficient în cadrul lecțiilor?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Încălcarea termenelor și lipsa de transparență pentru elaborarea unui proiect de lege a Educației, criticate de Consiliul Elevilor: Putem găsi soluții dacă discutăm cu aceia care se confruntă cu problemele: elevii, profesorii și părinții

Propunerea pentru noua Lege a Educației a întârziat să apară, deși trebuia prezentată în guvern în luna iunie 2022, fapt criticat de Consiliul Național al Elevilor, potrivit unui comunicat remis…
Vezi articolul

Posibila eliminare a specializării de învățător, prevăzută în proiectul legilor educației, este criticată de mai multe asociații ale elevilor: „Solicităm Ministerului Educației să instituie reforme care să vină cu adevărat în sprijinul elevilor și al cadrelor didactic”

Eliminarea posibilității ca liceele pedagogice să formeze învățători este criticată de mai multe asociații ale elevilor, potrivit unui comunicat primit de Edupedu.ro. „Considerăm că prin eliminarea acestei specializări, calitatea învățământului…
Vezi articolul

OFICIAL Pentru toți profesorii din preuniversitar anul acesta școlar nu se fac decât cursuri de formare continuă în sistem online, iar evaluarea finală va fi tot online pe bază de portofoliu / Furnizorii trebuie să obțină avizul Comisiei Speciale de Acreditare din minister

În anul școlar 2020-2021 nu se desfășoară activități de formare continuă în sistem față-în-față sau blended-learning, ci doar în sistem online, asta prevede ordinul nr. 5.767 din 15 octombrie 2020…
Vezi articolul

Inspecții an școlar 2024-2025. Monitorizarea școlilor ai căror elevi au diferențe mari între rezultatele obținute la examenele naționale și cele ale evaluărilor efectuate în școală – criteriu de întocmire a graficului de inspecții al ISJ Bihor

Monitorizarea școlilor ai căror elevi au obţinut rezultate slabe la examenele naționale (Evaluare Națională și Bacalaureat 2024) este unul din criteriile de întocmire a graficului de inspecții al Inspectoratului Școlar…
Vezi articolul