Statele de personal și statele de funcții pe luna octombrie 2024, cerute școlilor din județul Buzău de către inspectoratul școlar

Foto: © Kantver - Dreamstime.com

Foto: © Kantver - Dreamstime.com

Toate școlile din județul Buzău au de prezentat la inspectoratul școlar, până la data de 22 noiembrie, statele de personal și statul de funcții pe luna octombrie 2024, potrivit unei informări a inspectoratului școlar. Conform ordinului nr. 86 din 2005 al Ministerului de Finanțe, care stă la baza reglementării datelor din lună la care se primesc salariile pentru bugetari, angajații din Educație primesc regulat salariile pe data de 14 a lunii.

„Având în vedere precizările OMECTS nr. 4576/230/2445 din 11.07.2011, art. 2 și art. 6, vă rugăm ca până la data de 22.11.2024 să prezentați, spre avizare, statele de personal (anexa 1) și statul de funcții la luna octombrie 2024, generate din aplicația Edusal, în două exemplare”, se arată în documentul ISJ Buzău.

Adresa Inspectoratului Școlar Județean Buzău poate fi consultată mai jos:

Iată ce prevede ordinul nr. 4.576 din 11 iulie 2011:

Articolul 2 – „Statele de personal ale unităţilor de învăţământ, pentru toate categoriile de personal, se întocmesc de unităţile de învăţământ şi se avizează de inspectoratele şcolare, la începutul fiecărui an şcolar sau ori de câte ori apar modificări.”

Articolul 6 – (1) Întocmirea şi avizarea statelor de personal, respectiv întocmirea şi validarea statelor de plată a salariilor ale unităţilor de învăţământ se vor face, în mod unitar, pe baza programului de salarizare asigurat de Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului.

(2) Formatele statelor de personal, statelor de plată a salariilor şi statelor de plată a avansurilor pentru concediile de odihnă, precum şi situaţia centralizatoare privind plata salariilor sunt prevăzute în anexele nr. 1, 2, 2A, şi 3, care fac parte integrantă din prezentul ordin.

(3) Fluxurile tehnice de lucru pentru transmiterea în format electronic statelor de plată a salariilor şi a statelor de personal, pentru verificarea şi validarea lor, precum şi pentru întocmirea documentelor de plată prezentate unităţilor teritoriale ale Trezoreriei Statului pentru efectuarea plăţilor salariale în învăţământul preuniversitar de stat sunt prevăzute în anexa nr. 4, care face parte integrantă din prezentul ordin.

(4) Plata tuturor drepturilor salariale aferente personalului din unităţile de învăţământ, calculate în condiţiile legii, se va face respectând prevederile prezentului ordin.”

Foto: © KantverDreamstime.com / Dreamstime.com sprijină educaţia din România şi oferă gratuit imagini stock prin care Edupedu.ro îşi poate ilustra articolele cât mai relevant posibil / Campania Back to school oferă posibilitatea oricărei școli, profesor sau elev să descarce imagini de calitate cu 50% discount.

Citește și:
Aplicația de salarizare a personalului din Învățământ a fost actualizată. Pentru plata cadrelor didactice desemnate să conducă practica pedagogică a fost introdus câmpul „număr clase”
Simion Hăncescu, FSLI: În opinia mea, corect ar fi ca un debutant acum să aibă undeva în jur de 6.000 și ceva de lei. Guvernul care va veni va trebui să facă efortul ca, în următorii 4 ani, salariile să se dubleze
În 2025 vor fi creșteri salariale pentru profesori, potrivit liderului sindical Marius Nistor: Mai este o diferență de încă 50% care trebuie acordată. A nu se înțelege 50% creștere suplimentară a salariului. Va fi diferența dintre salariul aflat în plată în momentul de față și maximul stabilit de grila noii Legi a salarizării
Exit mobile version