SNSPA: Cursurile vor continua online până la finalul anului universitar 2020-2021. Tot online vor fi sesiunea de examene și admiterea 2021

3.112 vizualizări
Foto: SNSPA
Școala Națională de Studii Politice și Administrative (SNSPA) a decis să păstreze măsurile de prevenție folosite până acum pentru limitarea cazurilor de Covid-19 și să continue online activitățile de predare până la sfârșitul anului academic în curs, potrivit unui comunicat de presă. Decizia a fost luată miercuri, “după consultarea tuturor actorilor implicați în comunitatea academică”, indiferent de măsurile de relaxare adoptate la nivel național, subliniază comunicatul.

Acesta arată că:

  • activităţile didactice de predare din semestrul al II-lea al anului universitar 2020-2021 se vor desfăşura în continuare în sistem online, pe platformele de tip e-learning ale facultăţilor
  • sesiunea de examene se va desfăşura online, precum şi examenele de finalizare a studiilor de licenţă şi de masterat.

Potrivit comunicatului, Admiterea 2021 la programele de studii universitare de licenţă, masterat şi doctorat ale SNSPA se va desfăşura în mediul online, prin intermediul platformei admitere.snspa.ro, conform calendarului anunţat.

Instituția precizează că modalitatea de organizare a activităţilor didactice şi de cercetare în noul an universitar 2021-2022 se va decide pe parcursul lunii septembrie 2021, în funcţie de situaţia epidemiologică la nivel naţional.

Foto: SNSPA


1 comment
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

GHID Evaluarea Națională 2023 – informații de la Ministerul Educației pentru examenul care începe luni: Elevii intră în clase la ora 8:00, iar la 9:00 începe proba – Ce soluții sunt dacă greșesc pe foaia de examen

Evaluarea Națională 2023 începe luni, 19 iunie, cu proba scrisă la Limba și literatura română. Accesul candidaţilor în săli este permis începând de la ora 8:00, până la ora 8:30,…
Vezi articolul

Profesor anonim. Completarea și validarea dosarelor pentru definitivat: Umilința continuă, cel puțin pentru o parte dintre cadrele didactice care au beneficiat de „depunerea formularelor online la etajul doi”

Într-o societate dezvoltată, liderii coordonează și pun umărul la schimbare, stimulează gândirea critică și descentralizează cât mai mult cu putință. În România, în multe momente, mentalitatea celor care descurajează orice…
Vezi articolul

Alte 25 de ordine de ministru și hotărâri de guvern care să aplice noile legi ale Educației întârzie să apară, deși au avut termen 1 ianuarie 2024. Printre ele, regulamentul pentru liceele pedagogice și noul format al actelor de studii

Peste 20 de ordine de ministru (OME) și hotărâri de guvern (HG) care să pună în aplicare prevederile din legile educației 198/2023 și 199/2023 nu au apărut marți, 2 ianuarie,…
Vezi articolul