SNSPA anunță că a lansat un club permanent al absolvenților care lucrează la Bruxelles

845 de vizualizări
SNSPA anunță că este prima universitate românească ce a lansat un club permanent al absolvenților care lucrează în Bruxelles. “Din dorința de a crea o comunitate alături de care să inițieze acțiuni și proiecte comune, Școala Națională de Studii Politice și Administrative (SNSPA) și-a propus să fie prima universitate din România care inițiază un club permanent al absolvenților activi la Bruxelles, Clubul SNSPA Alumni Bruxelles”, informează instituția, într-un comunicat remis Edupedu.ro.

“Luni, 18 martie 2019, la Bruxelles, a fost lansat clubul permanent al absolvenților SNSPA care lucrează în capitala Uniunii Europene”, anunță Școala Națională de Studii Politice și Administrative.

Instituția de învățământ superior informează că “au răspuns invitației SNSPA absolvenți care lucrează în instituțiile europene, unde ocupă poziții tehnice sau politice, și în companiile private cu sediul la Bruxelles”.

“Evenimentul a fost deschis de rectorul SNSPA, prof. univ. dr. Remus Pricopie, președintele Senatului SNSPA, prof. univ. dr. Iordan Gh. Bărbulescu și de rectorul fondator al SNSPA, prof. univ. dr. Vasile Secăreș. Absolvenți, decani, profesori și prieteni ai SNSPA, prezenți la reuniune, și-au amintit de evoluția universității în cele aproape trei decenii de existență și au fost prezentate principalele proiecte inovative pe care SNSPA le-a lansat în beneficiul comunității academice și care au contribuit la consolidarea democrației în România”, se arată în comunicat.

“Prin intermediul Clubului SNSPA Alumni Bruxelles, universitatea va dezvolta un dialog instituționalizat cu absolvenții săi și va organiza întâlniri la fiecare șase luni astfel încât absolvenții să rămână în contact permanent cu foștii lor colegi și profesori”, informează instituția.

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

VIDEO 126.000 de angajați din educație, în special din grădinițe și cei care au contact direct cu elevii, vor avea prioritate să se vaccineze înainte de 8 februarie, anunță ministrul Educației / Vor fi organizate webinarii cu răspunsuri pentru profesorii nehotărâți

Un grup de 126.000 de angajați din sistemul de învățământ, în special cei din grădinițe, unde copiii nu poartă mască, dar și cei care lucrează direct cu elevii vor avea…
Vezi articolul

Repartizarea la liceu 2024, exemplul dat de Inspectoratul Școlar Județean Iași: Dacă vei nota în fişa de înscriere un număr mic de opţiuni, există pericolul să nu fii repartizat

Volumul I al broșurii de admitere la liceu 2024 a fost publicat de Inspectoratul Școlar Județean Iași. Documentul conține atât recomandări pentru elevii care vor susține Evaluarea Națională 2024, cât…
Vezi articolul

OFICIAL Ministerul Educației amână verificarea tezelor de doctorat în anul universitar 2024-2025 pe baza standardelor din Ghidul național, dar și aplicarea noilor standarde naționale minimale pentru acordarea titlului de doctor, întârziate de 7 luni

Ministerul Educației a amânat verificarea tezelor de doctorat după standardele din Ghidul național și aplicarea noilor standarde minimale pentru acordarea titlului de doctor, care a fi trebuit să fie elaborate…
Vezi articolul