UPDATE Site-ul Ministerului Educației este funcțional, după ce nu a putut fi accesat timp de o oră

2.152 de vizualizări
Foto: captură edu.ro
UPDATE Site-ul Ministerului Educației, edu.ro, este funcțional, după ce nu a putut fi accesat peste o oră. Era afișat mesajul: „Site în mentenanță. Mulțumim pentru înțelegere”. Ultima actualizare a site-ului din punct de vedere al securității a fost anunțată în data de 8 mai de Serviciul de Telecomunicații Speciale, atunci când site-ul fusese atacat de hackeri.

Site-ul Ministerului Educației, edu.ro, nu poate fi accesat, luni, de peste o oră. Inițial apărea fundalul paginii edu.ro dar cu mesajul ce putea fi citit doar parțial: „Mulțumim pentru înțelegere”.

Apoi, la ora 19:20, mesajul a fost actualizat, pe un fundal alb și cu următorul mesaj: „Site în mentenanță. Mulțumim pentru înțelegere”.

Între timp, pe pagina de Facebook și de Telegram a Ministerului Educației a fost postat un anunț în care școlile erau invitate să inițieze proiecte de prevenire a violenței și a infracțiunilor în mediul școlar, consultând criteriile de selecție și participare.

Anunțul postat de Minister pe Facebook în jurul orei 17:47:

Amintim, pe 8 mai anul acesta site-ul Ministerului Educației a fost atacat de hackeri. Nu au fost compromise date confidențiale, potrivit instituției.


2 comments
  1. oamenii se dau de ceasul morții aici cu problemele din educație…din păcate comentariile astea nu le citesc decât cei care,la rândul lor,postează alte comentarii…adică descărcarea nadufului…

  2. Când apar actele normative care trebuia sa fie în vigoare la începutul lunii noiembrie? Ma refer la OM pentru direcțiile județene, ca din septembrie se fac inspecții, cer hârtii o droaie, dar sa ne întrebe cineva, timp sa faceți ore sau sa va pregătiți pentru ore aveți? Deadline azi pe mâine sau azi ore 13,14. Ministerul Educației când veniți cu clarificări pe legea noua??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Am observat diferențe mari de punctaj de la un evaluator la altul și la istorie. Unii colegi s-au cramponat foarte mult strict de baremul dat de minister, spune Laura Felea, profesoară la Liceul Tehnologic „Henri Coandă”: Aș aplauda copilul care are o gândire logică și vede și dincolo de conectorii clasici

Profesoara de istorie Laura Felea de la Liceul Tehnologic „Henri Coandă” din Tulcea atrage atenția că diferențe mari de punctaje la simularea de la BAC 2024 au fost și la…
Vezi articolul

Mircea Miclea, despre rotirea elevilor în bănci, recomandată de Ministerul Educației: Această abordare este aberantă. Dacă copilul își schimbă des colegul, subminezi ideea de a avea relații coezive, în care-l cunoști pe celălalt, în care te înțelegi cu el

Profesorul universitar Mircea Miclea a vorbit despre rotirea periodică a elevilor în bănci, recomandată în proiectul de metodologie pentru prevenirea şi combaterea segregării şcolare în învăţământul preuniversitar. Din perspectiva sa, această…
Vezi articolul

Cinci ani de închisoare pentru fostul profesor de etică și integritate academică Rudolf Cristian, care a primit mită de la studenți. Instanța i-a interzis să mai fie profesor 5 ani, după executarea pedepsei, și a ridicat sechestrul pentru două lingouri de aur / Decizia nu este definitivă

Profesorul Rudolf Cristian, de la Facultatea de Administrație Publică Reșița, a Universității Babeș Bolyai Cluj-Napoca, a fost condamnat la 5 ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de luare de mită…
Vezi articolul