Sfaturile celui mai bogat român, Daniel Dines, către studenți: Banii sunt absolut irelevanți. Fericirea vine de la capacitatea de a fi captivat de ceea ce faci/ Dacă m-aș întoarce înapoi, aș investi mult mai mult în educație

7.982 de vizualizări
Daniel Dines, UiPath / Foto: Facebook.com
Daniel Dines, fondatorul primul unicorn românesc și a primei companii românești listate pe Wall Street, ajuns din acest motiv cel mai bogat român, spune că banii sunt irelevanți și că fericirea vine de la capacitatea de a fi captivat de ceea ce faci. Dines le-a vorbit studenților din Cluj despre începuturile UiPath, dificultățile întâmpinate în drumul spre succes și despre greșelile pe care ar trebui să le evite cei care încep acum un business, scrie Ziua de Cluj, citat de Economedia.ro.

Co-fondatorul primului unicorn românesc spune că, atunci când a lucrat la Microsoft avea un salariu de 100.000 de dolari pe an, își cumpărase un BMW. Însă acum el crede cu tărie că „fericirea vine de la capacitatea de a fi captivat de ceea ce faci”.

Potrivit Top 300 Capital Daniel Dines are o avere estimată la 5-5,5 miliarde de euro.

Citește mai mult pe Economedia.ro


3 comments
  1. Este mai comfortabil să fi deprimat într-o vilă cu piscină decât sub o scară cerșind ceva de mâncare

  2. „dacă m-aș întoarce inapoi as investi mai mult in educatie” si ce te opreste sa faci asta acum?

    „survivorship bias” cu doza maximă de cautare de atentie

  3. Interesant ca doar bogatii descopera asta. Si nu toti bogatii, ci doar unii dintre ei..
    Daca ai psihic echilibrat fericirea o ai si sarac, si bogat. Cand esti bogat ai avantajul sa te bucuri de mai multe lucruri materiale si experiente de care saracul nu are cum sa se bucure.
    Daca ai psihicul la pamant sau nu exista un echilibru, nu te bucuri nici daca detii toata planeta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

OFICIAL Înscrierea în clasa pregătitoare 2020: Luni va fi afișat programul de evaluare psihosomatică. Copiii născuți după 1 ianuarie 2015 trebuie să aștepte o „procedură excepțională” de la Inspectorate. Înscrierile încep pe 4 martie

Înscrierile în clasa pregătitoare încep pe 4 martie 2020, însă încă de luni vor fi afișate circumscripțiile școlare și programul evaluărilor psihosomatice, a decis ministrul Educației, care a semnat calendarul…
Vezi articolul

Ultima zi în care elevii rromi și cei cu cerințe educaționale speciale pot completa fișele de opțiuni pentru admiterea la liceu 2023 / Repartizarea pe locurile distinct alocate acestora se face pe 13 iulie

În zilele de 10 și 11 iulie, elevii rromi și cei cu cerințe educaționale speciale (CES) pot completa fișele de opțiuni pentru admiterea la liceu 2023, conform calendarului oficial. Repartizarea…
Vezi articolul

Conducerea Liceului Mircea Vulcănescu din București a schimbat astăzi titulatura școlii în „Liceul Economic nr. 1”, prin eliminarea numelui lui Vulcănescu, antisemit condamnat definitiv pentru crime de război

Conducerea Liceului Tehnologic „Mircea Vulcănescu” din București a schimbat astăzi, 5 aprilie 2023, numele instituției de învățământ în „Liceul Economic nr. 1”. Consiliul de Administrație al școlii a eliminat astfel…
Vezi articolul
Oana Gheorghiu / Foto: INQUAM Photos - George Calin

Oana Gheorghiu, cofondatoarea Asociației Dăruiește Viață, prezentă la protestul pentru demiterea lui Cîmpeanu: Este intolerabil ca o persoană care a plagiat să conducă Ministerul Educației. Cum poate un astfel de om să ceară studenților care copiază să plece de la examene?

„Este intolerabil ca o persoană care a plagiat să conducă Ministerul Educației, adică acel minister care gestionează felul în care se întâmplă lucrurile în educație, în țara aceasta”, a declarat…
Vezi articolul