Serbările de an se pot organiza la final de an, cu respectarea regulilor epidemiologice – Sorin Ion, secretar de stat

41.531 de vizualizări
https://www.dreamstime.com/stock-photo-school-party-blue-chairs-line-gym-balloons-waiting-image71199454
Anul acesta se pot organiza serbări școlare, dacă sunt respectate regulile epidemiologice, a declarat Sorin Ion, secretar de stat pentru învățământ preuniversitar în Ministerul Educației, citat de Educatieprivata.ro.

UPDATE: Părinții elevilor pot participa la festivitățile de sfârșit de an școlar, în spații deschise, doar dacă sunt vaccinați anti-COVID, au test negativ sau au dovada că au trecut prin boală, a decis joi seara Guvernul

El a explicat pentru sursa citată că: ”Anul acesta, se pot organiza serbări, câtă vreme sunt respectate regulile prevăzute în legislație. Existe reguli privind adunările. Dacă organizează serbările afară, e minunat, să facă afară, respectând regulile generale, adică să fie până la 500 de persoane. Dacă sunt organizate la interior, să respecte regulile respective”.

Citește articolul complet pe Educatieprivata.ro

Foto: © Holley Grentz | Dreamstime.com / Dreamstime.com sprijină educaţia din România şi, în contextul pandemiei Covid-19, oferă gratuit imagini stock prin care site-ul Edupedu.ro îşi poate ilustra articolele cât mai relevant posibil.


4 comments
  1. asa, si ce se intampla cu copii nevaccinatilor???? Cu ei ce facem ???? nu au aceleasi drepturi ca ceilalti copii???? Sau ei sa mearga la serbare fara parinti? ii trimitel la 4 anisori singuri …langa copilasii care isi au parintii alaturi. Cam crud nu????

  2. Cum va permiteti sa scrieti acest articol. Unde este acest ordin de ministru? De ce nu il publicati cu link? Sa va fie rusine!

    1. Bună ziua,
      Este o declarație a secretarului de stat, nu este ordin de ministru pentru serbări. Mulțumim și noi pentru mesaj!

  3. Nu se mai fac de mulți ani serbari de ore întregi in curtea scolii ca să culegem de pe jos elevii mici și bunicii lesinati.
    Fiecare clasa în sala de clasa în care a învățat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Numărul locurilor în școlile de Poliție se dublează pentru acest an, la cererea MAI, potrivit unui proiect de hotărâre al Ministerului Educației / Se va organiza școlarizarea în regim „suveică”

Dublarea numărului de locuri în școlile de Poliție, Jandarmerie și Pompieri, din subordinea Ministerului Afacerilor Interne, asta prevede un proiect de hotărâre de guvern publicat de Ministerul Educației la finalul…
Vezi articolul

Cu siguranță este mai mult decât un eșec, este dramatic, spune Sorin Cîmpeanu despre „Generația 2022”, din care doar 84 de mii de copii au luat Bacul, din cei 204 mii care au intrat în clasa I în 2010 / „Am cerut imperativ”, pentru astăzi, o analiză cu privire la diferența dintre cei 40.000 care au început clasa a XII-a în septembrie și nu au mai ajuns să se înscrie la Bacalaureat

Ministrul Educației a anunțat că „a cerut imperativ” o analiză pentru situația celor peste 40.000 de elevi care deși au fost înscriși în clasa a XII-a în septembrie 2021 nu…
Vezi articolul

Radu Szekely, consilierul ministrului Cîmpeanu, justifică de ce elevii nu vor primi niciun model de test standardizat: Atunci când mergi la un supermarket și faci cumpărături și trebuie să te încadrezi într-un buget nu faci teste de antrenament, îți folosești o competență pe care ai dobândit-o și ți-ai dezvoltat-o pe parcursul învățământului

Radu Szekely, consilier al ministrului Educației a explicat în cadrul dezbaterii organizate de Educațieprivată.ro privind evaluarea standardizată, de ce nu publică un model de evaluare standardizată, așa cum cer mulți…
Vezi articolul