Repetarea anului școlar afectat de pandemie a fost introdus ca opțiune pentru elevii din Berlin

1.889 de vizualizări
Cursurile la un liceu din Germania / Sursă foto: einstein-kehl.de
Anul școlar afectat de pandemie va putea fi repetat de elevii școlilor din Berlin, după ce parlamentarii au votat în unanimitate să modifice legea educației, relatează Digi24, citând The Guardian.

Părinţii elevilor care vor opta pentru varianta repetării anului școlar trebuie să facă o cerere scrisă conducerii unităţii de învăţământ şi să discute în prealabil cu un reprezentant al şcolii pentru a stabili care sunt cele mai bune opţiuni pentru copilul lor.

Legea se aplică copiilor cu vârste cuprinse între 6 și 16 ani, de la clasa I până la clasa a X-a. Într-o declarație comună recentă, mai mulți directori de școală s-au opus acestui plan, spunând că se tem de o „catastrofă organizațională”.

Citește articolul integral pe G4Media.ro


1 comment
  1. Doamne, prosti nemtii astia! sa vezi ce le scade gradul de cultura, acum! pai daca nu au avut si ei un campeanu la educatie! le facea rost imediat de niste remediale, ii punea pe roate una doua. si mai manca si gura lor niste milioane de euro aruncate de UE…Pfiu…ce ti-e si cu nemtii astia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Cîmpeanu, despre Cumpănașu: Delimitarea mea și a Ministerului Educației este foarte clară / Cumpănașu, în 2018, despre Cîmpeanu: Prieten drag, pe lângă prietenie mi-a făcut onoarea de a fi și vicepreședinte CNMR

“Delimitarea mea și a Ministerului Educației este foarte clară în raport cu acest subiect”, a declarat Sorin Cîmpeanu la Antena3, întrebat de asocierea sa cu Alexandru Cumpănașu. În trecut Cîmpeanu…
Vezi articolul

UPDATE Consiliul Legislativ contrazice Ministerul Educației: Legile Iohannis intră în vigoare pe 3 septembrie, nu pe 4 / OUG prin care Deca își modifică propria lege ar putea fi neconstituțională, avertizează Consiliul

Consiliul Legislativ contrazice Ministerul Educației în privința zilei când trebuie să intre în vigoare legile Educației. Concret, Consiliul Legislativ transmite că Legea învățământului superior intră în vigoare pe 3 septembrie,…
Vezi articolul

Inerția sindicatelor față de problemele angajaților din creșele preluate de Ministerul Educației. Cazul FSE ”Spiru Haret”: Pe partea de salarizare, în momentul de față, nu prea e nimic de făcut

O parte din angajații din creșele preluate de Ministerul Educației se confruntă cu micșorarea salariilor și schimbarea încadrării. Președintele Federației Sindicatelor din Educație „Spiru Haret”, Marius Nistor, a declarat pentru…
Vezi articolul