Regulile de participare la competiția de eseuri în limba engleză organizată de Shakespeare School

3.560 de vizualizări
Foto: Freepik.com
Asociaţia Shakespeare School pentru Educaţie dă startul celei de-a 13-a ediţii a concursului naţional de creaţie în limba engleză Shakespeare School Essay Competition, dedicat elevilor de gimnaziu şi liceu din toată ţara, transmite Agerpres.

Participanții trebuie să scrie un eseu original, în limba engleză, cu titlul ‘Five valuable lessons I learnt în 2020’ (‘Cinci lecţii valoroase pe care le-am învăţat în 2020’).

Participanţii îşi pot înscrie eseurile gratuit, online, pe site-ul competiţiei, într-una dintre cele două categorii de vârstă, 11-14 ani sau 15-19 ani, iar termenul limită de înscriere în concurs este 31 martie. Anunţarea câştigătorilor va avea loc pe 8 iunie 2021.

Juriul este format din profesorii Shakespeare School, care selectează cele mai bune, originale şi creative 30 de lucrări. Ierarhia finală a câştigătorilor este stabilită în urma unor scurte interviuri live, în limba engleză, cu finaliştii.

Concursul oferă celor 30 de finalişti premii constând în cursuri de limba engleză la Shakespeare School, înscrieri gratuite la examene Cambridge, cărţi, dicţionare, rechizite şi multe alte surprize.

De asemenea, cei care intră în concursul naţional de creaţie în limba engleză vor primi o diplomă de participare, pe care o pot folosi pentru a-şi completa portofoliul educaţional.

În plus, profesorul cu cei mai mulţi concurenţi înscrişi va primi un ‘Certificat de Excelenţă’ din partea Shakespeare School. Toţi profesorii de limba engleză din partea cărora se vor înscrie minimum zece participanţi la Shakespeare School Essay Competition 2020 vor primi un ‘Certificat de Merit’, precizează organizatorii.

Judeţul cu cel mai mare număr de participanţi la competiţie va primi Trofeul Shakespeare School Essay Competition, se mai arată în comunicat.

Sursă foto: Freepik


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

DOCUMENT Peste 32 de milioane de euro pentru proiecte care să ajute profesorii și școlile să crească nivelul de alfabetizare al elevilor – proiect / Care sunt criteriile de selecție pentru proiecte

A fost lansat în consultare publică Ghidul solicitantului pentru apelul necompetitiv de proiecte „Mecanisme de intervenție pentru alfabetizare funcțională în învățământul preuniversitar”, publicat de Ministerul Fondurilor Europene. Bugetul alocat apelului…
Vezi articolul

VIDEO Reformă școlară radicală în Franța, care adoptă o lege împotriva separatismului islamic. Școala la domiciliu – limitată strict la cazurile medicale. Macron: „Există un islamism radical care conduce la negarea Republicii” prin ”deşcolarizarea copiilor”, ”îndoctrinarea, negarea principiilor noastre, egalitatea bărbat/femeie”

Legea împotriva separatismului islamic, pentru întărirea secularismului și revenirea la legile și valorile Republicii, cel mai radical proiect de pe teritoriul Franței din 1882 încoace, a fost anunțată vineri de…
Vezi articolul

Publicație maghiară: Noi dezvăluiri ale abuzurilor asupra minorilor din casele fundației lui Csaba Böjte din Transilvania / Educatorii caselor de copii administrate de Fundația Sfântul Francisc din Deva au comis zeci de infracțiuni sexuale împotriva minorilor 

Mass-media din Ungaria revine cu noi relatări despre abuzurile comise de educatorii fundației Sfântul Francisc, care deține mai multe centre pentru minori în localități din Transilvania, scrie G4Media.ro. După ce…
Vezi articolul

BREAKING Schimbări la Bacalaureat 2025. Calendarul propune ca probele scrise să înceapă în 10 iunie, cel mai devreme din istoria recentă, iar competențele să se dea în iarnă / România modifică structura examenelor naționale din cauza schimbărilor climatice

Examenul de Bacalaureat 2025 ar urma să înceapă cu probele de competențe în lunile ianuarie și februarie, iar probele scrise ar putea să se desfășoare începând de pe 10 iunie,…
Vezi articolul