Rechizite și alte ajutoare pentru elevii și familiile din Galați afectate de inundații, strânse într-o campanie a Inspectoratului școlar București și CMBRAE. Cele șase puncte de colectare din Capitală – HARTĂ

579 de vizualizări
Foto: © Vadreams | Dreamstime.com
Ajutoare pentru sinistrații din județul Galați 2024. Inspectoratul Școlar al Municipiului București (ISMB) și Centrul Municipiului București de Resurse și Asistență Educațională (CMBRAE) anunță că demarează o campanie de sprijin pentru comunitățile educaționale din județul Galați, afectate de inundațiile recente, potrivit unei postări pe Facebook.

Prin acest demers, organizatorii fac apel la solidaritatea persoanelor din București și îi invită să doneze rechizite, alimente neperisabile, îmbrăcăminte, încălțăminte și alte produse esențiale pentru cei afectați, conform sursei citate.

Cum puteți ajuta? Orice persoană sau instituție care dorește să sprijine poate dona produse de strictă necesitate în perioada 20-23 septembrie 2024 la punctele de colectare menționate. Lista lor, mai jos în articol.

Unde pot fi făcute donațiile?

Au fost stabilite șase unități de învățământ din fiecare sector al municipiului București ca puncte de colectare. Programul de colectare variază în funcție de unitatea desemnată, după cum urmează:

  • Sectorul 1: Școala Gimnazială „Eugen Barbu” (Str. Ivan Petrovici Pavlov, nr. 2-4)
    • Program: vineri, 20 septembrie (8:00-17:00); sâmbătă, 21 septembrie (9:00-14:00); luni, 23 septembrie (8:00-16:00)
  • Sectorul 2: Grădinița nr. 138 (Str. Tunari, nr. 52)
    • Program: vineri, 20 septembrie (8:00-15:00); sâmbătă, 21 septembrie (9:00-14:00); luni, 23 septembrie (8:00-15:00)
  • Sectorul 3: Școala Gimnazială nr. 195 (Str. Lunca Mureșului, nr. 2)
    • Program: sâmbătă, 21 septembrie (9:00-14:00); luni, 23 septembrie (8:00-16:00)
  • Sectorul 4: Școala Gimnazială nr. 108 (Str. Vatra Dornei, nr. 8)
    • Program: vineri, 20 septembrie (8:00-17:00); sâmbătă, 21 septembrie (9:00-14:00); luni, 23 septembrie (8:00-18:00)
  • Sectorul 5: Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară „Dumitru Moțoc” (Str. Spătaru Preda, nr. 16)
    • Program: vineri, 20 septembrie (9:00-18:00); luni, 23 septembrie (9:00-18:00)
  • Sectorul 6: Colegiul Tehnic de Poștă și Telecomunicații „Gheorghe Airinei” (Str. Romancierilor, nr. 1)
    • Program: vineri, 20 septembrie (8:00-18:00); luni, 23 septembrie (8:00-18:00)

Edupedu.ro a generat o hartă a punctelor de colectare pentru ajutoare, pentru a fi la îndemâna cititorilor în orientare:

Foto: Edupedu.ro/ Sursa: Mapcustomizer.com

Amintim că mai multe inspectorate școlare din țară s-au mobilizat pentru a strânge pachete cu rechizite pentru elevii și copiii din județul Galați, afectați de inundații, anunță ministra Educației, Ligia Deca, miercuri, într-o postare pe Facebook.

Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională (CJRAE) Galați a pus la dispoziție și o linie telefonică de sprijin dedicată consilierii individuale, la care pot suna copii și părinți – 0771 390 833.

Foto: © Vadreams | Dreamstime.com / Dreamstime.com sprijină educaţia din România şi oferă gratuit imagini stock prin care Edupedu.ro îşi poate ilustra articolele cât mai relevant posibil / Campania Back to school oferă posibilitatea oricărei școli, profesor sau elev să descarce imagini de calitate cu 50% discount.

Citește și:
Discuții la Ministerul Educației cu Banca Mondială despre ajutoare la școlile afectate de inundații în județul Galați
Mobilizare a mai multor inspectorate școlare pentru a sprijini elevii și copiii din Galați să continue să meargă la școală, anunță Ligia Deca / Linie telefonică pentru consilierea copiilor și părinților
LISTĂ 13 școli și grădinițe afectate de inundații în județul Galați și-au reluat astăzi activitatea / UPDATE Încă 17 se deschid de miercuri / Rămân 10 unități de învățământ închise

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Dezbaterea Educația digitală asimptomatică, organizată de Edupedu.ro – World Vision România

Care este eficiența educației digitale și a testărilor standardizate? Dragoș Iliescu, “creator” de subiecte pentru testări internaționale OECD, discută marți, LIVE de la 17:20, despre viitorul școlii digitale

Ce înseamnă învățământul digital și în ce formă s-ar putea regăsi el în anul școlar următor, alături de școala clasică, pentru a avea eficiență în învățare? Există evaluări școlare digitale…
Vezi articolul

UMF Carol Davila anunță că tinerii care încă nu au primit diploma de BAC sau adeverință de la liceu se pot înscrie online fără aceste acte pentru că platforma e conectată la Sistemul Informatic Integrat al Învățământului din România (SIIIR)

Universitatea de Medicină și Farmacie “Carol Davila” din București precizează că tinerii care încă nu au primit adeverință care atestă că au luat BAC-ul sau cărora nu li s-a eliberat…
Vezi articolul

Liga Studenților din Iași protestează astăzi în fața sediului PSD, PNL și al Ministerului Educației: Diplomele nu vor mai avea acoperire. Studenții nu mai pot sesiza problemele din universități

Liga Studenților din Iași organizează astăzi, începând cu ora 12:00, un protest spontan în fața sediilor Partidului Social Democrat (PSD), Partidului Național Liberal (PNL) și a Ministerului Educației față de…
Vezi articolul