Rareș Bogdan, liderul europarlamentarilor români din PPE: Ursula von der Leyen este o plagiatoare. Nu vom vota altceva decât ne dictează conștiința

577 de vizualizări
Foto: Facebook/Rares Bogdan
Liberalul Rareș Bogdan, liderul europarlamentarilor români din grupul PPE, a declarat miercuri seară, la B1 TV, că președinta noii Comisii Europene, Ursula von der Leyen, este o plagiatoare și a anunțat că ”nu vom vota altceva decât ne dictează conștiința”.

”E dureros, și trebuie s-o spunem pentru că suntem oameni care spunem adevărul, președinta Comisiei Europene, noua președintă a Comisiei Europene, este o doamnă care a fost acuzată de colegii noștri de la Der Spiegel, cel mai influent săptămânal din Germania, cu probe, că a plagiat 39 de pagini. Că și-a plagiat teza de doctorat (…) Eu am spus foarte clar. Știți care-i avantajul unui jurnalist în hățișul birocratic de la Bruxelles? Că poate să spună adevărul. Eu am spus: lucrurile să fie clare. Noi nu vom vota altceva decât ne dictează conștiința și decât ne dictează informările”.

Publicația germană Der Spiegel a scris în 2015 că site-ul VroniPlag, care verifică lucrări academice, a găsit dovezi de plagiat în 27 dintre cele 62 de pagini ale tezei de doctorat a Ursulei von der Leyen, pe atunci ministru al apărării.

 

Foto: Facebook/Rares Bogdan

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Ligia Deca: Orice caz de violență în școală care constituie infracțiune se sesizează direct de către director, la poliție, la Biroul de siguranță școlară. Dacă acea violență este îndreptată împotriva unui minor, se sună imediat la 119

Ministra Educației, Ligia Deca, a declarat la întâlnirea cu directorii de școli din județul Mureș, că aceștia trebuie să sune la numărul unic 119 atunci când un minor este implicat…
Vezi articolul

INTERVIU Scriitoarea Adina Popescu: Dacă vrem copii care citesc, atunci să îi vadă pe părinți, bunici și profesoara de la școală că deschid o carte. Poveștile să fie cât mai adaptate vremurilor în care trăiesc, altfel n-o să se regăsească în ele

Literatura pentru copii a evoluat în mod surprinzător în ultimii 35 de ani, de la o piață de carte inexistentă, la nenumărate titluri noi care lasă în urmă formulările „pufoase”…
Vezi articolul