PSD vrea ca taxa de 1% pe veniturile marilor companii să se numească ”taxă pe educaţie şi sănatate”

252 de vizualizări
Foto: © Dreamstime.com
Partidul Social Democrat vrea ca taxa de până la 1% din cifra de afaceri a marilor companii să se cheme ”taxă pe educaţie şi sănatate”, au declarat surse din PSD pentru News.ro, potrivit G4Media.ro. Social-democraţii mai vor impozitarea progresivă a pensiilor speciale şi deduceri pentru cei cu venituri mici.

Partidul Social Democrat vrea ca taxa de solidaritate să se numească taxă pe educaţie şi sănatate.  Prin această taxă, ar urma să fie fie impozitare marile companii cu  un procent între 0,5% şi 1%, iar banii să se ducă într-un fond special care să finanţeze proiecte din domeniile sănătăţii şi educaţiei.

Citește articolul complet pe G4Media.ro

Foto: © Tero VesalainenDreamstime.com / Dreamstime.com sprijină educaţia din România şi, în contextul pandemiei Covid-19, oferă gratuit imagini stock prin care Edupedu.ro îşi poate ilustra articolele cât mai relevant posibil.


1 comment
  1. Cine plateste astazi taxe, va plati si in viitor, cine nu plateste, nu va plati…

    Reduceti evaziunea, reduceti frauda la TVA, incasati toate taxele declarate si dupa aceea, daca nu va ajung banii pentru toti cei pe care i-ati angajat si pe care ii veti angaja la stat in 2022, veniti cu noi taxe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

INTERVIU Iuliana Mănescu, profesoara care și-a convins elevii din rural să citească și să-și înscrie prezentările video după cărți la un festival național: Pentru ei a fost un efort supraomenesc să ducă o carte la bun sfârșit

Dacă vrei să faci ceva cu elevii, trebuie să vii tu ca profesor spre ei, să-i stimulezi, spune într-un interviu pentru Edupedu.ro Iuliana Mănescu, profesoară de Limba și literatura română…
Vezi articolul

Formarea continuă a cadrelor didactice, prin programe acreditate pentru format față-în-față, se poate derula online pe durata suspendării cursurilor în școli

Programele de formare continuă acreditate pentru forma de organizare de tip față-în-față, aflate în desfășurare la data suspendării cursurilor în unitățile de învățământ preuniversitar de stat/particular și suspendate conform prevederilor…
Vezi articolul

Motivarea judecătorului care a anulat sesizările de plagiat din doctoratul premierului Ciucă: Analiza Emiliei Șercan este ”o simplă apreciere generală, în abstract, parțială, ieșită din context, trunchiată, pe baza unor texte alese de jurnalist”

O nouă motivare, de data aceasta în cel de-al doilea dosar intentat de premierul Nicolae Ciucă în tentativa sa de a bloca analiza tezei sale de doctorat. În decizia în…
Vezi articolul