Profesorul Trăsnit și vloggeri celebri la Festivalul Științei, în weekendul 20-21 octombrie

187 de vizualizări
În weekendul 20 – 21 octombrie, Bucureștiul va fi gazda Festivalului Științei SCIKiDS, eveniment în care copiii și pasionații de știință și tehnologie de toate vârstele sunt așteptați cu experimente distractive și spectacole științifice.

Festivalul va avea loc la Mega Mall, iar intrarea este liberă, activitățile se vor desfășura zilnic în intervalul 12:00 – 18:00, în spațiul special amenajat de la nivelul -1, potrivit unui comunicat de presă al organizatorilor, Asociația Fascination. În premieră, Profesoul Trăsnit va conduce un experiment inedit și va crea un nor uriaș artificial pe Terasa Mega Mall situată la nivelul 2B.

Programul celor două zile de festival cuprinde experimente distractive și pe înțelesul copiilor cu Profesorii Trăsniți de la Fun Science, spectacole științifice la scenă susținute de artiști precum Claudia Stroe, expoziții, ateliere educative, jocuri cu obiecte științifice interactive, competiții cu roboți și jucării inteligente. În cadrul festivalului, participanții sunt invitați să contribuie la crearea unui show experiment ,,Norul din laborator” în care Profesori Trăsniți, youtuberi, voluntari, vizitatori, parteneri vor realiza un mega nor artificial. De asemenea, alături de Profesorii Trăsniți, copiii vor putea realiza cea mai mare pastă de dinți pentru dinozaur. Participanţii la festival pot descoperi suprizele pregătite în cinci zone dedicate: Sci, Tech, Fun, Edu şi Art.

La ateliere de știință vor participa câțiva dintre cei mai apreciați vloggeri din România și Republica Moldova: Mariposa (Lorena Francisc), Deeix, Maya Pop, Andreea Bostănică, Noris, INicolas, Andrei Ro, A Cristian Bătrînu, Noris, GENIUStin, Dany Negoescu, Karina Maria, Profesorul Trăsnit Spooky și Erik Culescu. Aceștia vor fi prezenți în deschiderea festivalului și îi vor ține la curent pe copiii din toată țara cu experimentele și noutățile de la SCIKiDS Festivalul Știintei.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Subiectele integrale de la Limba și literatura română 2019: Genul dramatic, la prima compunere, și prezentarea unei întâmplări petrecute în timpul unei activități de lectură, la ultimul subiect

Subiectele de la examenul de Limbă și literatură română susținut în această dimineață la Evaluarea Națională 2019 le cer absolvenților de clasa a VIII-a să realizeze o compunere în care…
Vezi articolul

Târg de joburi pentru refugiații din Ucraina în 16 noiembrie, la București, în cadrul proiectului Jobs for Ukraine / Se caută locuri de muncă în domeniile retail, ospitalier, construcții, producție, IT, marketing

Pe data de 16 noiembrie, la Palatul Camerei de Comerț și Industrie București, în cadrul proiectului Jobs for Ukraine, are loc cel mai mare târg de joburi dedicat persoanelor care…
Vezi articolul

Material susținut de BCR

Conferință pentru profesori și învățători la Iași – Universitatea „Alexandru Ioan Cuza”, Aula Magna – pe 16 noiembrie: Școala de Bani începe școala – discutăm despre educație financiară într-un context transdisciplinar / Înscrieri deschise pentru cadrele didactice

Seria de conferințe regionale din seria „Școala de bani începe școala: resurse educaționale transdisciplinare de educație financiară“, se încheie luna aceasta la Iași. Evenimentul este organizat pe 16 noiembrie 2023,…
Vezi articolul

Ecaterina Andronescu, “șocată” de problemele din educație provocate tocmai de PSD: Părinții presează extraordinar pe școlile bune. Am ajuns să avem clase cu 36-38 de elevi

Aflată la al patrulea mandat de ministru al Educației, Ecaterina Andronescu se declară “șocată” de ce efecte au adus modificările pe care chiar guvernele PSD le-au adus legii educației din…
Vezi articolul

Machete pentru pregătirea școlilor pentru controalele ARACIP, peste 360 de proceduri, în format editabil, de la managementul resurselor umane și până la organizarea procesului didactic, precum și notificări la apariția noutăților legislative, cuprinse în platforma de management Viva (P)

Într-un mediu educațional în continuă schimbare, directorii unităților de învățământ se confruntă cu provocări complexe, de la gestionarea documentelor și asigurarea conformității, la implementarea managementului unității și dezvoltarea profesională continuă…
Vezi articolul