Profesorii pot fi sprijiniți la clasă, în procesul de predare-învățare, de primul robot educațional interactiv Photon™, care se dezvoltă împreună cu elevii (P)

5.484 de vizualizări
Foto: Photon™ de la Editura Diana – robot educațional
Editura Diana lansează în România robotul Photon, unul dintre primii roboți educaționali interactivi din lume care se dezvoltă împreună cu copilul. Robotul Photon sprijină profesorii în munca lor zilnică la școală și este ușor de utilizat datorită aplicațiilor sale intuitive pentru tabletă, PC sau smartphone. Robotul este extrem de durabil și gata de utilizare imediat ce este pornit. Doar descărcați gratuit aplicațiile online pentru Android sau iOS și puteți începe.

Cu ajutorul robotului Photon procesul de predare-învățare este unul complet și cuprinzător. Poate fi folosit de orice profesor, chiar și fără cunoștințe tehnice sau pregătire prealabilă. Robotul trezește curiozitatea înnăscută a copiilor și face apel la emoțiile lor, permițându-le să aprofundeze fiecare lecție. Devine astfel un instrument de predare complet, conceput pentru a lucra cu grupuri mari de copii, de la grădiniță până în clasa a XII-a.

Editura Diana sprijină dezvoltarea procesului educațional digital din România prin lansarea robotului Photon, probabil cel mai avansat robot educațional din lume, și invită cadrele didactice, laolaltă cu stakeholderii din sfera educațională, să facă parte din Comunitatea Profesorilor pentru Școala Viitorului.

Faceți cunoștință cu Photon™ de la Editura Diana, probabil cel mai avansat robot educațional din lume care se dezvoltă împreună cu copilul

Robotul Photon este un robot interdisciplinar care transmite emoții pozitive de la prima interacțiune, deoarece copiii îl asociază cu învățarea și experimentarea prin joc. Echipat cu un set de 10 senzori, recunoaște zgomotul, obstacolele, distanța, liniile negre, atingerea și lumina. Photon este gata de folosire imediat ce este pornit și nu necesită nicio configurație. Doar descărcați aplicațiile digitale pentru tabletă, PC sau smartphone și puteți începe.

Cea mai bună utilizare a robotului Photon este prin intermediul kiturilor pedagogice. Kit-urile Photon reprezintă un suport didactic complet, gata de utilizare. Acestea conțin planuri de lecții dedicate și fișe de lucru, toate integrate în aplicații digitale, ușor de utilizat, ce ghidează și susțin profesorii la clasă astfel încât elevilor să le fie explicate noțiuni noi într-un mod distractiv și atractiv. Photon devine astfel un instrument de predare complet, conceput pentru a lucra cu grupuri mari de copii, de la grădiniță până în clasa a XII-a.

Toate produsele Photon au fost dezvoltate în strânsă cooperare cu cei mai importanți experți din lume din domeniul educației și psihologiei, iar mii de profesori continuă să găsească noi moduri de a folosi robotul în fiecare zi.

Un singur robot, un Curriculum complet

În învățământul preșcolar, Photon poate fi utilizat pentru a prezenta culori, animale sau figuri geometrice, pe când în învățământul primar, gimnazial și liceal, robotul poate fi folosit în predarea materiilor precum matematica, istoria, geografia, fizica, limbile străine sau programarea. Cu ajutorul kit-urilor pedagogice Photon, copiii dobândesc competențe de bază, iar profesorii pot extinde lecțiile din Curriculum. În plus, kiturile Photon pot fi utilizate pentru a ajuta copiii cu tulburări din spectrul autist și pe cei cu alte tulburări cognitive și socio-emoționale.

Photon poate fi folosit de orice profesor, chiar și fără cunoștințe tehnice sau pregătire prealabilă. Profesorii au la dispoziție planuri de lecție special pregătite de experți internaționali în educație și pot crea propriile lecții. Utilizând Photon la clasă, elevii vor dobândi abilități precum rezolvarea de probleme, gândirea critică, gândirea algoritmică și creativitatea.

Photon este, de asemenea, un instrument excelent care poate fi folosit în jocurile de grup în vederea consolidării operațiilor matematice și memorării numerelor sau explicării conceptelor de energie sustenabilă sau inteligență artificială.

Cum devii Profesor în Școala Viitorului?

Invitația de a face parte din Comunitatea profesorilor pentru Școala Viitorului este deschisă tuturor cadrelor didactice și stakeholderilor din sfera educațională. Cei interesați de îmbunătățirea procesului educațional și de conectarea la noile realități și tehnologii au parte de sprijinul Editurii Diana în vederea transformării activităților de învățare într-o experiență utilă și plăcută.

Achiziționarea oricărui kit pedagogic Photon îți oferă posibilitatea de a deveni Profesor în Școala Viitorului. Înainte de a achiziționa un kit pedagogic Photon, se recomandă familiarizarea cu robotul, prin participarea la o lecție DEMO gratuită.

Pasul 1. Intră în legătură cu Editura Diana. Completează acest formular.

Reprezentanții Editura Diana îți stau la dispoziție cu orice informații și detalii.

Pasul 2. Programează o lecție DEMO

Află cum poți utiliza robotul Photon în cadrul orelor de curs.

Pasul 3. Ia-l pe Photon la clasă

Odată ce ai plasat comanda, kitul Photon ales îți va fi livrat și te vei bucura de produs imediat, fără să fie nevoie de asamblare sau alte cunoștințe tehnice.

În plus, pentru a ne asigura că profiți la maximum de experiența achiziționării primului robot educațional interdisciplinar Photon și a kiturilor pedagogice Photon, îți oferim posibilitatea de a deveni Profesor în Școala Viitorului. Printre avantajele de a deveni membru în Comunitatea Școala Viitorului, se numără:

  • Acces nelimitat la resurse online de la specialiști în educație și tehnologie.
  • Training gratuit și adeverință.
  • Ești răsplătit pentru implicarea în dezvoltarea Comunității cu un kit Photon cadou.

Despre această comunitate și despre cum devii membru citește mai multe aici.

Editura Diana susține procesul de învățare individual sau integrat prin kituri digitale și softuri educaționale online cu acces gratuit și încurajează utilizarea instrumentelor didactice moderne dotate cu inteligență artificială. Când sunt utilizate corect, ele ajută la dezvoltarea unui obicei de învățare pe tot parcursul vieții și joacă un rol cheie în modelarea abilităților cognitive și lingvistice.


9 comments
  1. Da, dezvoltă maxim creativitatea… Dezvolta de fapt profitul unor golani care s-au gândit ca sunt destui nătâng care confundă ludicul cu învățământul adevărat…

  2. Se vad urmările tehnologiei în acești doi ani:copii au nevoie de contact cu oamenii altfel devin niște mici sociopati.Astea sunt nevoile biologice dezvoltate în mii și mii de ani iar negarea lor nu ajuta cu nimic și are urmări grave.Se investește frenetic în tehnologie și izolarea indivizilor deși se vede ca lumea o ia razna.

  3. O resursa minunata, pe care atat profesorii, cat si elevii o vor gasi utila!
    Aplaud initiativa si consider ca facem pasi in directia buna – intelegem ca tehnologia nu ne inlocuieste, ci este in slujba noastra.

  4. Foarte frumos! Soluții adaptate generației digitale. Mă bucur că se dorește atragerea copiilor în activități interesante!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Sănătatea începe din școală / Proiectul „Gust pentru sănătate” vine cu o abordare integrată pentru promovarea sănătății mintale, fizice și emoționale în rândul adolescenților și familiilor lor (P)

Într-o societate în care statisticile alarmante privind obezitatea infantilă și stilul de viață nesănătos domină, Asociația InspirAction, în parteneriat cu Carrefour România, aduce o perspectivă nouă prin proiectul „Gust pentru…
Vezi articolul

Noi, profesorii, să punem în valoare talentul și să cultivăm o abordare creativă și proactivă în școală, pentru că, indiferent dacă are loc fizic sau online, educația nu-și pierde sensul sau scopul, spune Silvia Constantin, directoarea Liceului Tehnologic din Băicoi, Prahova (P)

În urma unei alerte înscrise pe HartaEdu, Liceul Tehnologic „Constantin Cantacuzino”, Băicoi, județul Prahova, împreună cu structurile asociate, a primit nu doar un catalog digital, ci acces la întreaga platformă…
Vezi articolul

Trei categorii de persoane care nu vor încă să se vaccineze, identificate de Laura Butaru, directoarea Colegiului Pedagogic „Ștefan Odobleja”: Trebuie identificate niște modele și scheme de comunicare pentru fiecare dintre ele

Există cel puțin trei categorii de persoane care nu vor încă să se vaccineze, a spus profesoara de pedagogie Laura Butaru, directoarea Colegiului Național Pedagogic „Ștefan Odobleja” din Drobeta-Turnu Severin,…
Vezi articolul