Profesor filmat de elevi cum stă întins pe catedră: “Domnul, vreți să vă facem un masaj?” / Inspectorul școlar general: “Voi trimite o echipă de inspectori în verificare. N-am cuvinte. E halucinant!”

22.667 de vizualizări
Foto: Ziarul de Vâlcea
Un profesor de la Colegiul Național “Mircea cel Bătrân“ din Râmnicu Vâlcea apare într-un clip video întins pe catedră, iar elevii se oferă să-i facă masaj, informează Ziarul de Vâlcea, citat de G4Media.ro

Nu se precizează de când sunt imaginile, însă Mihaela Andreianu, inspector general al Inspectoratului Școlar Vâlcea, anunță că se va deschide o anchetă pentru a vedea împrejurările în care s-au petrecut faptele.

”Mâine voi trimite la CNMB o echipă de inspectori în verificare. N-am cuvinte. E halucinant!”, spune Mihaela Andreianu.

Citește mai mult pe G4Media.ro


6 comments
  1. Are și salarizarea o mare importanță,dar nu este totul,vezi justiția,omul sfințește locul.O soluție este monitorizarea constanta a activității și sancționați pe bune pentru ,,derapaje”.

  2. Nu se precizeaza in stire daca profesorul era titular , suplinitor calificat sau suplinitor necalificat. Abia de aici incolo putem discuta.

  3. Efectul unei salarizari de mizerie, mai mult vor sa angajeze necalificati. Sindicatele si-au batut joc de profesori in ultimii 30 de ani si a permis unora sa devina profesori pentru ca unele posturi nu le ocupa nimeni.

    1. Eu credeam ca e din cauza ca oricine poate face un liceu.Ai 1,2,3,4 la EN și ești la Liceul!Uite-i ce fac în clasă!Atât ii duce bibilica!La liceu!

    2. Nu ar fi rau ca sindicatele sa aiba asa putere ,dar te înșeli. PIB 6% prin lege Se acorda 2.2%si multe alte probleme de 3 decenii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Proiectul de lege a învățământului superior a fost adoptat în Camera Deputaților. Urmează să ajungă la dezbateri în Senat / Printre modificări: actualii rectori pot rămâne în funcție încă 10 ani de la intrarea legii în vigoare

Camera Deputaților a adoptat miercuri, 10 mai, proiectul de lege a învățământului superior. S-au înregistrat voturi 189 „pentru”, 74 „contra” și 10 abțineri. Cele mai importante modificări vizează posibilitatea ca rectorii…
Vezi articolul