Horia Grama, numit de PSD în 2017 șef al Agenției Nucleare și pentru Deșeuri Radioactive și demis de guvernul PNL în 2019, candidează pentru un post în Colegiul director al Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD).
El și-a depus candidatura la Parlament, instituția care va decide prin vot noua componență a conducerii CNCD.
În cererea postată pe site-ul Camerei Deputaților, Horia Grama a făcut o greșeală gramaticală: a scris ”… prin prezenta î-mi depun candidatura”.
Foto: Horia Grama (Sursa: Weradio)
5 comments
Ce notă ar lua la EN? 😁
Multi dintre ei nici nu scriu ei, au agarici care le fac toata treaba. Ce nu concep eu este cum poti sa depui o astfel de cerere, fie ea si batuta la calculator de agariciul de serviciu, fara ca tu sa verifici forma finala. Exista corectoare pe internet pentru siguranta. Totusi…e o cerere pentru un post, macar atata interes.
https://www.g4media.ro/un-psd-ist-care-a-fost-seful-agentiei-nucleare-si-pentru-deseuri-radioactive-candideaza-pentru-conducerea-cncd-prin-prezenta-i-mi-depun-candidatura.html
E scrisă de mână 😁
uitasem de cuvântul „agarici”, mulțumesc…e un cuvânt foarte potrivit pentru autorul lui ,,î-mi”. Dar doamnei ministru al educației oare-i șoptește tot vreun agarici când face acele dezacorduri? Și, până la urmă, la câtă nenorocire e-n educație, nici nu mai contează înc-o profesoară de română care nu știe limba română…dar ,,scenariile” incoerente și umilitoare pentru copii și pentru profesori, oare tot vreun agarici le gândește în locul domniei sale? Măcar de ne-ar spune onest ,,m-am sfătuit cu agariciul”, să nu ne mai informeze cu infatuare că s-a sfătuit cu nu stiu ce demnitar…
Nu înțeleg de ce criticăm așa de mult greșelile de scriere, dezacordurile, la oameni atât de importanți….E clar că în fața dumnealor(sau ,,în fețele”, cum ar spune dumnealor ) orice lege pălește. Mai contează cele ale gramaticii?
Iată, acest respectabil domn, odată ajuns la CNCD, ar da o șansă reală tuturor agramaților în calitate de categorie defavorizată și ar avea fani chiar la ministerul educatiei, la cel mai înalt nivel. Propun o abordare mai realistă, în pas cu vremea, nu una de ,,manual învechit”.
Oare va mai scoate Dumnezeu această țară sin situația în care a ajuns?…