Primarul și viceprimarul comunei Bălcăuți din Suceava conduc pe rând microbuzul școlar, după ce șoferul a fost prins în trafic sub influența băuturilor alcoolice

725 de vizualizări
Sursa: Scoala Balcauti
Primarul și viceprimarul comunei Bălcăuți din Suceava sunt nevoiți să conducă microbuzul școlar pentru că șoferul a rămas fără permis de conducere, fiind prins în trafic sub influența băuturilor alcoolice, scrie Monitorul de Suceava. Sunt 50 de copii care fac naveta la școală zilnic.

Primarul și viceprimarul comunei Bălcăuți fac cu schimbul pe ture pentru a duce cei 50 de copiii la școală.

Șoferul care era angajat de primărie pentru a transporta elevii a fost prins în trafic sub influența băuturilor alcoolice și a rămas fără permis de conducere. Alt șofer nu există angajat al primăriei.

“Primarul se trezește în fiecare dimineață de la ora 6.00 pentru a putea aduce la timp toți cei 50 de copii care fac naveta la școală”, scrie Monitorulsv.ro. După amiază, viceprimarul îi duce și aduce pe elevi.

”M-a sunat șoferul luni, după ora 10.00, și mi-a spus că a fost oprit la Dornești și s-a constatat că are o alcoolemie de 0,49 la mie. El mi-a spus că a consumat băuturi alcoolice duminică. Este angajat la primărie de 14 ani, iar eu sunt primar de 7 ani, dar niciodată nu a făcut probleme”, a spus primarul Vasile Șoiman.

Elevii spun că primarul nu este prea pricep la condus. ”Este a doua oară când aduc copiii, nu mă descurc așa de bine ca șoferul și undeva vom porni zilele următoare de la 7 sau 7.15, pentru a ne încadra ca timp, că azi am ajuns cu ultimul transport pe la 8.02. Eu sunt șofer profesionist, acum 10 ani am lucrat la o firmă de transport, așa încât mă pricep să conduc astfel de vehicule”, a mai menționat primarul din Bălcăuți.

Citește articolul integral în Monitorul de Suceava


2 comments
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Judecătorul Cristi Dănileț: Ce ne lipseşte din școli nu sunt legile, sunt practicile interne, sunt regulamentele interne. Să găsim trei, patru, cinci şcoli bune în România şi apoi profesorii din acele şcoli să promoveze practicile restaurative, că dacă vin eu autoritate şi impun, sunt refuzat

Judecătorul Cristi Danileţ este de părere că profesorii ar trebui instruiţi să accepte că “discuţiile sunt mai importante decât disciplinarea şi pedepsirea”, și a vorbit de formarea unor reţele de…
Vezi articolul