Pregătire pentru Bacalaureatul la Sociologie, organizată gratuit de Facultatea de Filosofie a Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași. Înscrieri deschise până marți, 7 mai

1.060 de vizualizări
Foto: © Fizkes | Dreamstime.com
Elevi de clasa a XII-a pot participa gratuit la pregătire pentru proba de Sociologie din cadrul examenului de Bacalaureat 2024, potrivit unui comunicat de presă primit la redacție. Înscrierile sunt deschise printr-un formular online până marți, 7 mai.

Întâlnirile, care vor fi online, în perioada 8 mai – 5 iunie, sunt organizate sub formă de workshopuri, potrivit anunțului organizatorilor de la Departamentul de Sociologie de la Facultatea de Filosofie și asistență socială a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași.

  • „Rolul workshop-urilor este de a oferi elevilor oportunitatea de a învăța, aplica și consolida cunoștințele de sociologie în pregătirea pentru examenul de Bacalaureat. Activitățile sunt susținute de cadre didactice universitare (…)”.

Pot participa elevi din toate liceele din România. Înscrierea elevilor se face prin completarea formularului disponibil aici

Înscrierile se fac până la data de 7 mai 2024, ora 20:00, iar participarea elevilor este gratuită. 

DOCUMENT Programul pregătirii la Sociologie BAC 2024 UAIC:

Calendarul examenului național de Bacalaureat 2024, Sesiunea iunie – iulie:

3 – 7 iunie 2024: Înscrierea candidaților la prima sesiune de examen

7 iunie 2024: Încheierea cursurilor pentru clasa a XII-a/a XIII-a

  • 17 – 19 iunie 2024: Evaluarea competențelor lingvistice de comunicare orală în limba română – proba A
  • 19 – 20 iunie 2024: Evaluarea competențelor lingvistice de comunicare orală în limba maternă – proba B
  • 19 – 21 iunie 2024: Evaluarea competențelor digitale – proba D
  • 25 – 27 iunie 2024: Evaluarea competențelor lingvistice într-o limbă de circulație internațională – proba C
  • 1 iulie 2024: Limba și literatura română – proba E.a) – proba scrisă
  • 2 iulie 2024: Proba obligatorie a profilului – proba E.c) – proba scrisă
  • 4 iulie 2024: Proba la alegere a profilului și specializării – proba E.d) – proba scrisă
  • 5 iulie 2024: Limba și literatura maternă – proba E.b) – proba scrisă

8 iulie 2024: Afișarea rezultatelor la probele scrise până la ora 12.00) și depunerea contestațiilor în intervalul orar 12.00 – 18.00

9 – 11 iulie 2024: Rezolvarea contestațiilor

12 iulie 2024: Afișarea rezultatelor finale

Foto: © Fizkes | Dreamstime.com / Dreamstime.com sprijină educaţia din România şi oferă gratuit imagini stock prin care Edupedu.ro îşi poate ilustra articolele cât mai relevant posibil / Campania Back to school oferă posibilitatea oricărei școli, profesor sau elev să descarce imagini de calitate cu 50% discount.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Apel de investiții în valoare de 37 de milioane de euro, prin PNRR, pentru renovarea, echiparea și digitalizarea unor biblioteci de la sate și orașe – ghidul pentru aplicanți, pus în dezbatere publică de ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării

Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării a lansat în dezbatere publică apelul pentru ghidul solicitantului pentru proiecte de investiții în modernizarea unor biblioteci. Se poate aplica pentru investițiile anunțate prin PNRR,…
Vezi articolul

Club de limbajul semnelor la Liceul Teoretic Alexandru Vlahuță din București, inițiat de o elevă în clasa a XII-a, Armita Modares: Pe lângă elevi participă și profesori și bibliotecara școlii. Am făcut singură afișe, pagină de Instagram pentru club, am contactat o profesoară care să ne predea

O elevă în clasa a XII-a la Liceul Alexandru Vlahuță din București, Armita Modares, a avut ideea de a porni un club în care elevii care doresc pot învăța limbajul…
Vezi articolul

Câte clădiri cu risc seismic 2 sunt înregistrate în sistemul școlar? Ministrul Deca: “În jur de 600 de clădiri cu destinație educațională” / “Ne dorim să extindem programul” de consolidare, dar clădirile în risc seismic I sunt “prima urgență”

“Cifrele sunt undeva în jur de 600 de clădiri cu destinație educațională”, a spus, miercuri, ministrul Educației, Ligia Deca, întrebată fiind de jurnaliști câte clădiri cu risc seismic 2 sunt…
Vezi articolul