Pregătire online pentru Bacalaureat 2021, la Universitatea de Vest din Timișoara

4.105 vizualizări
Evaluarea Națională 2020
Foto: Pixabay.com
Universitatea de Vest Timişoara (UVT) organizează, în perioada 16 ianuarie – 12 iunie, pregătire online pentru elevii care susțin examenul de Bacalaureat 2021, transmite Agerpres.

Orele se vor desfășura în fiecare sâmbătă, cu excepţia zilelor de concediu legal. Astfel, între orele 9.00 – 10.30 se vor desfăşura modulele la limba şi literatura română, între orele 10.45 – 12.15 se vor desfăşura, în paralel, modulele de la disciplinele istorie şi matematică, iar de la ora 12.30 se vor desfăşura modulele pentru disciplinele aferente celei de-a treia probe de la bacalaureat (biologie, chimie, economie, filosofie, fizică, geografie, informatică, logică, psihologie, sociologie), de asemenea, în paralel.

„Toate activităţile din modulele de pregătire pentru examenul de bacalaureat din acest an se vor desfăşura în mediul online, prin intermediul platformei Google Meet, iar pentru fiecare disciplină se va crea şi un curs pe platforma Google Classroom, care să faciliteze comunicarea dintre cadre didactice şi elevi. Vă aşteptăm la UVT, pentru cele mai bune rezultate la bacalaureatul din această vară”, a declarat Marilen Pirtea.

Parteneri UVT pentru aceste activităţi sunt Consiliul Naţional al Elevilor şi Consiliul Judeţean al Elevilor Timiş.

Sursă foto: Pixabay


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Primele date ale recensământului: Aproximativ 19 milioane de locuitori pe teritoriul României, cu un milion mai puțin decât în 2011 / Președintele Statisticii: “În 2020, la 143 de pensionari aveam 100 de copii sub 15 ani. Înseamnă dezechilibre majore”

Tudorel Andrei, președintele Institutului Național de Statistică (INS) a prezentat joi câteva date rezultate din recensământul general al populației. El a spus că ”aproximativ 19 milioane e populația aflată pe…
Vezi articolul

Articol susținut de ROMANIA TECH NATION

Roboțeii didactici NextLab și educația la sat. Ștefan Chimsac, profesor de TIC: Dacă te-ai angaja la roboți industriali, atunci folosirea din școală a acestor roboței te familiarizează de mic cu termenii specifici ai roboticii și îți formează gândirea algoritmică

Robotica le deschide copiilor orizontul spre o tehnologie care e din ce în ce mai căutată pe piață, spune Ștefan Chimsac, profesor de TIC la o școală de sat în…
Vezi articolul

EXCLUSIV 450 de milioane de lei a cheltuit statul român pentru cele 52 de milioane de teste salivă distribuite în școli, echivalentul a 36 de creșe construite de la zero / Cel mai mare preț per bucată a fost plătit pentru testele vrac, cele ambalate individual au fost mai ieftine

Elevii au primit, teoretic, 52 de milioane de teste salivă pentru depistarea virusului Sars-CoV-2. Cel puțin acesta este numărul de teste cumpărate și livrate în școli de Inspectoratul General pentru…
Vezi articolul

Daniel David, rectorul Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca: Susțin ideea sindicală de acum a creșterii salariale în preuniversitar și în universitar. Trebuie discutat apoi și despre diferențieri salariale pe bază de merit / performanță

Rectorul Universității Babeș-Bolyai (UBB) din Cluj-Napoca anunță că susține revendicarea sindicatelor din educație referitoare la majorarea salariilor profesorilor din preuniversitar și universitar, cu o zi înainte de greva generală pe…
Vezi articolul