Pregătire gratuită pentru Evaluarea Națională, prin campania “Oferă Educație”, pentru peste 3.300 de elevi care au acces la 300 de lecții video, exerciții și teste omologate de Ministerul Educației, resurse educaționale inovative și interactive (P)

1.361 de vizualizări
Foto credit: Platforma EducațieDeschisă.ro
Platforma educatiedeschisa.ro și Nuclearelectrica au facilitat accesul la educație pentru peste 3.300 de elevi din mediul rural prin campania “Oferă Educație” – o inițiativă pentru reducerea decalajului de performanță între mediul rural și cel urban. Pentru a sărbători succesul campaniei “Oferă Educație”, platforma educatiedeschisa.ro oferă 50% reducere la toate programele de pregătire.

Platforma educațională educatiedeschisa.ro anunță încheierea cu succes a campaniei „Oferă Educație” pentru anul 2024, program prin care peste 3.300 de elevi din 150 de școli rurale din județele Argeș, Constanța și Dâmbovița au beneficiat de acces gratuit la resursele de pregătire pentru Evaluarea Națională.

Proiectul regional a fost susținut de Societatea Națională Nuclearelectrica S.A. prin programul de responsabilitate socială „Nucleu de Bine”, și vine ca răspuns la provocările din educația rurală, unde unul din patru elevi nu obține notă de trecere la Evaluarea Națională.

„Misiunea noastră este ca fiecare elev, indiferent de mediul din care provine, să aibă acces la resurse educaționale de calitate care să-i ofere șansa unui viitor mai bun. Cred că este important ca toți elevii care încheie ciclul gimnazial să dețină noțiuni de bază la limba română și matematică și să obțină cel puțin note de trecere la cele două discipline de examen”, afirmă Tudor Tomoș, fondatorul platformei educatiedeschisa.ro.

Platforma educatiedeschisa.ro pune la dispoziția elevilor peste 330 de lecții video, exerciții și teste omologate de Ministerul Educației. Conținutul este realizat alături de profesori dedicați, folosind o tehnologie inovatoare – tabla de tip lightboard – care face mult mai ușoare prezentarea și asimilarea cunoștiințelor.

Pentru a sărbători succesul campaniei “Oferă Educație” în anul 2024, platforma educatiedeschisa.ro oferă 50% reducere la toate programele de pregătire cu codul „EVALUARE2025″, valabil până la finalul anului. Instrucțiunile de folosire ale codului se găsesc în ultima postare de pe pagina de Facebook a platformei: https://www.facebook.com/educatiedeschisa

Despre Societatea Națională Nuclearelectrica S.A.

Societatea Naţională Nuclearelectrica SA (SNN) este compania națională românească producătoare de energie electrică, termică și combustibil nuclear. SNN deține două sucursale: Sucursala CNE Cernavodă, care operează două unități nucleare CANDU, acestea reprezentând două dintre cele mai performante unități dintre cele peste 400 de centrale nucleare din lume, și Sucursala FCN Pitești, fabrică calificată de combustibil nuclear. Nuclearelectrica are un rol major la nivel național, contribuind cu peste 20% din energia nucleară la producția totală de energie și cu 33% la producția totală de energie fără emisii de CO2 ȋn România.

Nuclearelectrica are 28 de ani de experiență în exploatare. Prin proiectele strategice de investiții (Retehnologizarea Unității 1 a CNE Cernavoda, Dezvoltarea Unităților 3 și 4 a CNE Cernavoda, Implementarea SMR, Avansarea producţiei ȋn România a izotopului medical Lutetium-177), compania urmărește să furnizeze energie curată, să sprijine stabilitatea energetică a României și obiectivele de decarbonizare, să sprijine Acordul de la Paris și, pe baza strategiei sale ESG, să sprijine și inițiativele cu impact asupra sănătății umane.

Mai multe informații: https://www.nuclearelectrica.ro/


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

VIDEO Rolul programului „Laptele școlar” trebuie clarificat, spune Dorin Cojocaru, președintele Asociației Patronale Române din Industria Laptelui: În primul rând are rol educațional, are și impact social, dar și impact economic asupra fermierilor, pentru că e vorba de 6% din producția de lapte din România

„Ca președinte de patronat și părinte de copil, este foarte importantă siguranța alimentară, pentru că nu pot să duc un produs chiar dacă el este calitativ superior, este fresh, proaspăt,…
Vezi articolul

Ministerul Educației prezintă public cifre false? Numărul elevilor de clasa a VIII-a, al înscrișilor și al prezenților la Evaluarea Națională diferă în aproape toate comunicările oficiale din ultimele 4 luni

În acest an școlar au fost 178.899 de elevi înscriși în clasa a VIII-a, a anunțat ministrul Ecaterina Andronescu în cea mai recentă conferință de presă. Cifrele sunt diferite de…
Vezi articolul

Au mai rămas patru săptămâni de școală până la vacanța de vară 2024. Elevii de clasa a XII-a termină anul școlar pe 7 iunie, cei de clasa a VIII-a pe 14 iunie și elevii din învățământul tehnologic și profesional pe 28 iunie

Au mai rămas patru săptămâni până la vacanța de vară. Cursurile se încheie pe 21 iunie 2024, potrivit structurii anului școlar 2023-2024. Elevii de clasa a VIII-a termină anul școlar…
Vezi articolul