Poliția britanică avertizează că influenceri precum Andrew Tate propagă printre băieți misoginismul extrem într-un mod „terifiant” și îi radicalizează pe tineri, la fel cum teroriștii atrag adepți online. Frații Tate au fost trimiși în judecată în România pentru viol și trafic de persoane

0 vizualizări
Fratii Tate / Sursa foto: Ilona Andrei – G4Media
Poliția britanică avertizează că influenceri online precum Andrew Tate radicalizează băieții în direcția misoginiei extreme într-un mod „terifiant”, transmite BBC. Maggie Blyth, ofițer superior de poliție, a declarat că tinerii și băieții ar putea fi radicalizați în același mod în care teroriștii atrag adepți online.

Consiliul Național al Șefilor de Poliție (NPCC) a publicat un raport privind violența împotriva femeilor și fetelor, pe care o numește „urgență națională”.

NPCC a estimat că cel puțin una din 12 femei din Anglia și Țara Galilor ar fi victima violenței în fiecare an – adică aproximativ două milioane de femei anual. Și a declarat că problema a fost în creștere, cu „tipuri mai complicate de infracțiuni”.

Reamintim că frații Andrew și Tristan Tate, care și-au stabilit operațiunile în România, au fost arestați preventiv și trimiși în judecată anul trecut de DIICOT pentru viol, trafic de persoane și constituirea unui grup infracțional organizat.

Citește articolul integral pe G4Media.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like
Mircea Miclea / Sursa foto: Ciprian Hord

Mircea Miclea: E o presiune uriașă pe profesori din partea părinților care cred că dacă citesc două propoziții pe internet, deja se pricep la educație. Trebuie stabilit un regulament foarte clar ce are dreptul să facă un părinte

Mircea Miclea, fondatorul școlii cognitive în psihologia românească, spune că părinții “le cer socoteală profesorilor pentru cum se predă, cum evaluează elevul”, ceea ce pune mare presiune pe cadrele didactice…
Vezi articolul

Alianța „O voce” a abandonat prima „propunere critică” legată de legea Educației, fixată de organizațiile componente – finanțarea educației cu „cel puțin 15% din bugetul general consolidat, începând cu anul 2023”

După întâlnirea reprezentanților Alianței „O voce pentru Educație” cu premierul Nicolae Ciucă, organizația a publicat un mesaj pe pagina oficială în care anunță prezența la Guvern. În mesaj, aceștia scriu:…
Vezi articolul
Invatatoare in fata elevilor la clasa, in scoala / Foto: Dreamstime.com

Programele remediale au nevoie de trasabilitatea elevilor și de experți din afara școlii – europarlamentar / “Ar fi o eroare majoră să-i abandonăm pe acei copii crezând că au făcut niște cursuri remediale și gata, sunt la zi cu materia”

“Ar fi o eroare majoră să-i abandonăm pe acei copii crezând că au făcut nişte cursuri remediale şi gata, sunt la zi cu materia”, crede europarlamentarul social-democrat Victor Negrescu, vicepreședintele…
Vezi articolul