Patru licee și o școală gimnazială din București, monitorizate de Poliția Locală a Capitalei pe tot parcursul anului şcolar, celelalte – de jandarmerie sau poliția de sector

1.054 de vizualizări
Foto: Ilona Andrei – G4Media.ro
Patru licee şi o şcoală gimnazială din Capitală vor fi monitorizate de poliţişti din cadrul Direcţiei Generale a Poliţiei Locale a Municipiului Bucureşti pe tot parcursul anului şcolar, transmite Agerpres, citată de G4Media.ro. Conform Planului Naţional Cadru pentru Siguranţa Şcolară, celelalte unităţi de învăţământ din Capitală sunt monitorizate de Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti şi de poliţiile locale de sector.

”Poliţişti din cadrul Direcţiei Generale a Poliţiei Locale a Municipiului Bucureşti asigură pe tot parcursul anului şcolar monitorizarea unor unităţi de învăţământ din Capitală. Astfel, echipe formate din câte doi poliţişti locali sunt prezente la patru licee şi o şcoală gimnazială, de luni până vineri, în timpul desfăşurării orelor de curs, unde iau măsuri pentru ca elevii să înveţe în siguranţă, dar şi pentru ordinea şi liniştea publică”, se arată luni pe pagina de Facebook a Primăriei Capitalei.

Este vorba de Liceul de Arte Plastice „Nicolae Tonitza”, Liceul bilingv „Miguel de Cervantes”, Colegiul Naţional „Gheorghe Şincai”, Colegiul Naţional „Spiru Haret” şi Şcoala Gimnazială Nr. 3.

Citește mai mult pe G4Media.ro


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Rectorul Universității de Vest din Timișoara, Marilen Pirtea, numit consilier onorific al premierului Ciucă pe chestiuni legate de Spațiul European al Educației și Spațiul European al Cercetării

Marilen Gabriel Pirtea, rector al Universității de Vest din Timișoara și parlamentar PNL, a fost numit, marți, consilier onorific al premierului Nicolae Ciucă “pentru sprijinirea participării universităților românești la programele…
Vezi articolul

Definitivat 2023: Profesorii care predau într-una dintre limbile minorităților naționale pot susține proba scrisă chiar dacă nu au finalizat studiile în limba respectivă, potrivit unui ordin publicat în Monitorul Oficial

Cadrele didactice care predau elevilor într-una dintre limbile minorităților naționale nu trebuie să mai aibă studiile finalizate în limba respectivă pentru a susține proba scrisă a examenului de Definitivat 2023,…
Vezi articolul