Parenting cu fermitate și căldură. Părinții au acces la informație gratuită, pentru a învăța cum să pună limite și să stabilească reguli care chiar se respectă, fără a apela la recompense sau amenințări (P)

3.265 de vizualizări
În ultimul an, tot mai mulți părinți au ajuns să se simtă epuizați și să caute soluții pentru provocările cu care se confruntă. Din cauza stresului și oboselii, unii părinți simt că își pierd controlul mai ușor și ajung la ceartă parcă mai des decât înainte cu copiii lor. 
Ca răspuns la aceste provocări și la sutele de mesaje în care părinții cer sfaturi, Urania Cremene, împreună cu echipa All About Parenting, își propun să ofere părinților posibilitatea de a avea acces la informații gratuite despre cum își pot îmbunătăți relația cu copiii prin intermediul campaniei de comunicare ”Educă azi, ca să nu vindeci mâine!”

Ultimul an a fost pentru părinți ca un examen, o provocare pe mai toate planurile. Dacă și până acum era dificil să fii părinte, iată că ne-am trezit deodată… singuri. 

Părinții au ajuns în punctul în care să se descurce singuri, pentru că bona, bunicii, creșele ori grădinițele și școlile nu au mai fost, pentru cei mai mulți dintre ei, o opțiune. Astfel că au ajuns, brusc, între pereții casei să jongleze cu mai multe roluri deodată, multe ore pe zi: părinte, angajat, profesor, partener de joacă sau bucătarul casei. 

În goana de la calculatorul de serviciu, la cel la care făceau ore online copiii, între schimbat tricoul murdar de budincă și răspuns la un e-mail sau participarea la o ședință cu colegii, sau mai apoi în fuga dintre dus copilul la grădiniță sau școală și orele de muncă ori grija pentru copiii mai mici care încă nu sunt în colectivitate, părinții au început să simtă că pierd teren… 

Cei mai mulți dintre părinți au simțit că se pierd între atâtea sarcini și că pierd controlul asupra situației, că ajung la epuizare din ce în ce mai ușor, că nu mai au calmul și răbdarea de care au nevoie și că răbufnesc din ce în ce mai des. 

Mai exact, că ajung în punctul în care orice refuz al copilului, orice criză de nervi sau negocierile și smiorcăiala la ora de făcut teme e picătura care a umplut paharul. 

La toate provocările, s-a adăugat stresul din cauza incertitudinii, grija pentru sănătatea celor dragi și nerăbdare de a ieși odată din această situație… 

În acest punct, cei mai mulți dintre părinții din România (și chiar părinții plecați în afara granițelor) au făcut un pas în spate, și-au reevaluat prioritățile și și-au pus întrebarea:

”După ce această perioadă va fi în trecut, cum va arăta familia mea, copilul meu, relația mea cu copilul sau cu partenerul de viață?

Dacă mergem mai departe cu pedepse, ridicat de ton, oboseală și lipsă de energie să ne mai jucăm cu cei mici, cum vor arăta pe interior copiii noștri și relațiile noastre?”

Ce este campania ”Educă azi, ca să nu vindeci mâine!”?

Ca răspuns la aceste întrebări și aceste îngrijorări ale părinților, a  apărut campania de comunicare ”Educă Azi, ca să nu vindeci mâine”, campanie demarată de Urania Cremene și echipa All about Parenting. 

”E o campanie de educare, de comunicare prin care atât eu, cât și colegii mei din echipa All About Parenting, ne dorim să punem la îndemâna părinților în mod gratuit instrumentele necesare pentru a ajunge la o relație echilibrată cu ai lor copii. O relație bazată pe cooperare și respect din ambele direcții, fără pedepse și recompense care, pe termen lung, fac rău dezvoltării emoționale a copilului și fac rău relației părinte-copil, per ansamblu.” 

Cine poate participa la seminariile gratuite marca All About Parenting?

Cea mai valoroasă resursă, pe lângă articole, videouri sau interviuri informative, sunt seminariile online All About Parenting, seminarii gratuite pentru părinți. 

Sunt seminarii care dezbat și oferă soluții la cele mai frecvente provocări pe care le întâlnesc părinții în relația cu copiii lor, de la refuzuri, certuri între copii, lipsă de motivație, emoții fluctuante și crize de furie. 

Zilnic, de Luni și până Duminică, Urania Cremene și echipa de traineri certificați All About Parenting susțin seminarii pentru părinții care vor să știe cum pot face față valului de emoții și de schimbări, fără să mai apeleze la pedepse, amenințări, ton ridicat și fără să mai negocieze la nesfârșit orice mică sarcină, de la spălat pe dinți și până la temele pentru școală. 

La aceste seminarii poate participa orice părinte care este interesat să învețe mai multe despre relația cu propriul copil, despre cum să îi obțină cooperarea în prezent, cu fermitate și căldură, și să-i câștige încrederea, pe termen lung. Despre cum pot avea o relație bazată pe iubire necondiționată și nu pe frică. 

Pentru a participa, tot ce trebuie să faci este să dai click pe link-ul de  mai jos și să alegi seminarul gratuit care răspunde cel mai bine provocărilor pe care le ai în acest moment cu al tău copil: https://bit.ly/3d0kmVv 

Cine este Urania Cremene și ce este All About Parenting?

Urania Cremene este mamă, expert în parenting și autoarea All About Parenting, primul program de parenting din țară și unica metodologie de parenting din lume care are la bază ultimele cercetări în știința motivației (ex. Teoria Autodeterminării), preluate direct de la unele din cele mai mari universități din lume.

Este un program online de parenting care unește sute de cărți de parenting, zeci de articole, cursuri și seminarii despre relația dintre părinți și copii. E ca și cum ai avea toate acestea într-un singur loc, într-o aplicație de pe telefonul tău de unde să le poți urmări cât mai ușor.

All About Parenting e un program pentru părinți cu copii de toate vârstele, de la 0 la 18 ani și răspunde la problemele specifice fiecărei vârste, de la refuzul de a dormi în patul lui, refuzul de a mânca și până la responsabilitatea de a-și face curat în cameră sau chiar și la probleme de soiul „Mami, m-a părăsit Răzvan”.

Conține 11 Capitole, 305 episoade, având o durată totală de 31h și 24 min.

Îți ia aproximativ 15 minute să vizualizezi câte un episod și o poți face foarte ușor, direct din aplicație.

În plus, pe lângă programul online, primești unul dintre cele mai fabuloase instrumente, Agenda de Parenting, în care îți poți nota idei pe care să le reții sau poți face exerciții practice pornind de la provocările pe care le ai tu în relația cu copilul tău. 

Poate pare copleșitor la prima vedere tot volumul de informații, însă frumusețea programului e că a fost gândit ca el să ajute încă de la primele episoade. Adică tot ce urmărești, poți pune în practică imediat și rezultatele se văd, formându-se în timp o relație echilibrată cu copilul, ca un puzzle, pas cu pas. 

Mai mult chiar, poți viziona mai multe episoade deodată și poți lua apoi notițe sau te poți întoarce ori de câte ori dorești la un episod, la o anumită informație și să o reiei. 

Până acum (Martie 2021), 15.100 de părinți au ales să învețe cu All About Parenting.

Poți face și tu asta începând de acum, pentru că o parte din tehnicile din All About Parenting le-am inclus în webinariile gratuite pe care Urania Cremene și trainerii din echipa All About Parenting le susțin online în fiecare zi.

Până acum, 290.000 de părinți au participat la webinariile All About Parenting.

Și poți participa și tu dacă dai click pe link-ul de mai jos și rezervi un loc gratuit la seminar: https://bit.ly/3d0kmVv 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Președintele Asociației Școlilor Particulare, singurul prezent la dezbatere care nu a propus modificarea proiectului de hotărâre a organizării și funcționării ARACIP, prin care organizația sa primește un loc cu drept de vot în Consiliu / Christian Comșa: Problema mare nu este componența ARACIP, problema mare este ce evaluează și ce face în momentul în care merge în instituțiile de învățământ

„Experții ARACIP care realizează evaluările externe în prezent, au fost selectați acum peste 10 ani de zile. (…) Există obligația legală ca o dată la cinci ani să se realizeze…
Vezi articolul

Calendar admitere 2023 la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași. Se reintroduc examenele scrise la patru facultăți: Drept, Educație Fizică și Sport, Informatică și Teologie Ortodoxă

Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași (UAIC) a stabilit oferta de studii și condițiile de admitere la licență și master pentru anul universitar 2023-2024. Patru facultăți, Drept, Educație Fizică și…
Vezi articolul

Ordinul ministrului Educaţiei care obligă profesorii şi elevii să facă şcoală online este “în afara cadrului legal”, adică al Decretului pentru Starea de Urgenţă, anunţă sindicatele, care cer modificarea actului

Ordinul ministrului Educaţiei care obligă profesorii şi elevii să facă şcoală online este “în afara cadrului legal”, adică al Decretului pentru Starea de Urgenţă, anunţă toate sindicatele reprezentative din învăţământ,…
Vezi articolul