(P) Anunț de colaborare pentru profesori de cursuri STEM

2.593 de vizualizări
Foto: Image by pressfoto on Freepik
Ești profesor de matematică, fizică, chimie sau biologie în București sau Ilfov? Vrei să le predai elevilor de gimnaziu cursuri extrașcolare după o programă modernă, care să îmbine învățarea cu creativitatea?

Profesorii vor preda materiile în cadrul unor ateliere și cursuri organizate în afara orelor de la școală. Ele pot fi organizate atât pe durata cursurilor școlare, cât și în vacanța de vară, în funcție de disponibilitatea profesorului.

Atelierele și cursurile vor avea loc în format fizic, în București, cu elevi de 9-14 ani.

Puteți aplica printr-un CV trimis la office@learngate.ro.

Foto: Image by pressfoto on Freepik


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Material susținut de BCR

VIDEO Cum să menții atenția elevilor la clasa pregătitoare o oră întreagă – metodă inter și transdisciplinară / Profesoara Corina Dudilă: Am fost plăcut surprinsă să aflu că au foarte multe informații legate de bani / Profesoara Carla San: Acest curs m-a ajutat și pe mine să îmi sedimentez anumite cunoștințe și să le pot preda mai departe

În județul Mureș, la Școala Gimnazială Iernut, proiectul LifeLab 2.0 by BCR este implementat și într-un cadru „dual”, unde orele de la clasa pregătitoare sunt susținute atât de un profesor…
Vezi articolul

Material susținut de BCR

VIDEO Caracteristica omului inteligent este adaptabilitatea, spune profesorul Ciprian Ittu, director la Școala Gimnazială Poiana Mărului: Prin cunoștințele pe care le acumulăm noi, profesorii, ne ajutăm copiii din comunitate să cunoască noțiuni financiare

Aproape toți profesorii Școlii Gimnaziale Nr. 1 din Poiana Mărului, județul Brașov, s-au implicat în programul-pilot LifeLab by BCR în momentul în care acesta le-a fost prezentat. Directorul instituției, profesorul…
Vezi articolul

Material susținut de Teach for Romania

Îi întrebăm pe toți elevii cum se simt, înainte de fiecare oră, așa îi descoperim pe cei care au probleme, spune Greta Predoi, directoarea unei școli din programul Teach for Romania, susținut de UiPath Foundation. Raluca Negulescu Balaci: Când investești într-un profesor, investești într-o comunitate

„Nu începem ora până nu îi întrebăm pe toți (elevii -n.red) cum se simt, dacă sunt bine, dacă sunt pregătiți pentru oră, dacă au anumite sentimente. (…) Așa descoperim copiii…
Vezi articolul