ORAR Pregătire gratuită pentru Bacalaureat 2021, la 13 discipline, organizată online pentru elevii din toată țara de Universitatea de Vest din Timișoara. Prima sesiune are loc sâmbătă, 16 ianuarie

26.062 de vizualizări
Foto: UVT
Pregătire pentru examenul de bacalaureat 2021, anunțată de universitatea de Vest din Timișoara, într-un comunicat primit de Edupedu.ro. Programul se desfășoară pe Google Meet și se pot înscrie elevii din toată țara. Cursurile au loc în perioada 16 ianuarie – 12 iunie 2021, în fiecare săptămână, sâmbăta, cu excepția zilelor de concediu legal.

Orarul a fost stabilit în așa fel încât să permită elevilor participarea la programele de pregătire pentru toate disciplinele la care urmează să susțină proba scrisă în cadrul examenului de bacalaureat. Astfel,

  • Între orele 9:00 – 10:30 se vor desfășura modulele la limba și literatura română,
  • Între orele 10:45 – 12:15 se vor desfășura, în paralel, modulele de la disciplinele istorie și matematică,
  • Iar începând de la ora 12:30 se vor desfășura modulele pentru disciplinele aferente celei de-a 3-a probe de la Bacalaureat (biologie, chimie, economie, filosofie, fizică, geografie, informatică, logică, psihologie, sociologie), de asemenea, în paralel.

Pentru fiecare disciplină se va crea un curs pe platforma Google Classroom, care să faciliteze comunicarea dintre cadre didactice și elevi.

Înscrierea pentru participarea la activitățile didactice de pregătire pentru examenul de Bacalaureat se poate realizat prin intermediul unui Formular care poate fi accesat aici. În formular elevii trebuie să completeze numele, prenumele, adresa de email, școala la care învață, profilul, județul din care sunt și specializarea.

Ulterior înscrierii, fiecare participant va primi un e-mail cu detalii despre modul de conectare la activitățile de pregătire și pe platforma Google Classroom.

Pentru Matematică, de exemplu, orarul este următorul:

Iar pentru Limba și literatura română orarul este următorul:

Programul modulelor de pregătire pentru examenul de bacalaureat, pentru fiecare disciplină, poate fi accesat aici:

Toate activitățile din modulele de pregătire pentru examenul de bacalaureat din acest an se vor desfășura în mediul online, prin intermediul platformei Google Meet, iar pentru fiecare disciplină se va crea și un curs pe platforma Google Classroom, care să faciliteze comunicarea dintre cadre didactice și elevi. Vă așteptăm la UVT, pentru cele mai bune rezultate la bacalaureatul din această vară,” a spus Rectorul UVT, prof.univ.dr. Marilen Pirtea.

Parteneri UVT pentru aceste activități: Consiliul Național al Elevilor, Consiliul Județean al Elevilor Timiș.

Foto: UVT


3 comments
    1. Buna ziua! Cu tot respectul, ca eleva in clasa a XIIa va pot spune ca majoritatea copiilor nu au timp in cursul saptamanii, avand in vedere programul desfasurarii orelor on-line si meditatiile pentru diferite examene pe care le vom sustine inafara celui de bacalaureat. Ziua de sambata a fost aleasa foarte bine. Zi frumoasa!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Material susținut de UMF “Iuliu Hațieganu”, Cluj-Napoca

Burse, stimulente financiare și facilități pentru studenți, în efortul Universității de Medicină și Farmacie “Iuliu Hațieganu” de a sprijini creșterea participării la studii superioare / Rectorul Anca Buzoianu: Instituția face eforturi să vină mai aproape de studenți prin extensii și parteneriate regionale, e în lucru și o extensie internațională

Facilități pentru studenții noi, precum prioritate la primirea locurilor în cămine, o masă zilnică gratuită sau servicii medicale gratuite, vin în completarea burselor, ajutoarelor și stimulentelor pe care Universitatea de…
Vezi articolul

Andronescu 2009-2019. Când a desființat Școlile de Arte și Meserii: “liceele tehnologice sunt mai bine pregătite”. Când a văzut rezultatele la BAC 2019: “îi trimitem să învețe o meserie, pentru că nu ne naștem egali”

Anul acesta “îi trimitem pe cei care poate au mai puține abilități teoretice spre a învăța o meserie”, susține ministrul Educației despre absolvenții clasei a VIII-a care acum susțin Admiterea…
Vezi articolul

Respingem categoric orice propuneri de finanţare bazate pe criterii legate de vechimea sau mărimea unei universități – sunt neconforme cu principiile constituționale, replică a consorțiului Academica Plus la propunerile Universitaria

Propunerea de finanţare bazată pe criterii legate de vechimea sau mărimea unei universităţi este „neconformă cu principiile constituţionale”, susține consorțiul universitar Academica Plus, ca reacție la propunerile consorțiului Universitaria. Instituțiile…
Vezi articolul