OFICIAL Proba scrisă de la Titularizare 2024 va avea loc miercuri, pe 17 iulie, înscrierile încep pe 8 mai, iar inspecțiile pe 29 mai

12.990 de vizualizări
Foto: Edupedu.ro
Proba scrisă pentru concursul național de ocupare a posturilor didactice, Titularizare 2024, este programată să aibă loc miercuri, pe 17 iulie 2024, anunță Ministerul Educației într-o postare pe Facebook miercuri, 27 decembrie. Instituția anunță că a trimis la Monitorul Oficial metodologia de mobilitate, cu o lună și jumătate mai târziu față de cât era publicată și aprobată de obicei.

Metodologia-cadru privind mobilitatea personalului didactic de predare din învățământul preuniversitar pentru anul școlar 2024-2025 prevede că proba scrisă pentru ocuparea posturilor didactice va avea loc pe 17 iulie 2024, înscrierea candidaților va începe din 8 mai și va dura până pe 17 mai 2024.

Inspecțiile la clasă vor fi organizate în ultimele 3 săptămâni de școală.

Probele practice/orale și inspecțiile speciale la clasă se vor desfășura în perioada 29 mai – 28 iunie 2024, mai anunță Ministerul Educației.

Calendarul oficial va fi publicat în Monitorul Oficial. Proiectul de calendar a fost publicat de Edupedu.ro încă din 15 noiembrie.

Articol în curs de actualizare

Citește și:
Viabilitatea posturilor de profesori nu se mai stabilește la școală, ci de către inspectorate, iar profesorii care se titularizează în vara 2024 vor fi obligați să predea în școala în care au luat postul cel puțin un an școlar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

BREAKING Cîmpeanu: În toate localitățile cu rata de infectare sub 3 la mie, indiferent de rata de vaccinare a personalului din învățământ, școlile și grădinițele vor fi deschise cu prezență fizică de luni – azi sunt 1.724 de localități sub acest prag

În toate localitățile cu rata de infectare sub 3 la mie, indiferent de rata de vaccinare a personalului din învățământ, școlile și grădinițele vor fi deschise cu prezență fizică de…
Vezi articolul

Crește numărul de copii care sunt în clasele primare la 11 ani, deși ar trebui să fie la gimnaziu, arată datele Ministerului Educației / La fel și în cazul adolescenților de 15 ani care sunt în gimnaziu, deși ar avea vârstă de liceu

Rata elevilor care ar fi trebuit să fie la gimnaziu la vârsta de peste 11 ani, dar sunt cuprinși în învățământul primar, în anul școlar 2021-2022, a crescut ușor față…
Vezi articolul