Numerologia în școală: Proiectul ”Numerologia, o 9 legătură dascăl – elev”, propus oficial școlilor din Galați/ Cum justifică șefa Inspectoratului Școlar adresa trimisă

2.435 de vizualizări
Inspectoratul Şcolar Judeţean Galaţi promovează un proiect local care vizează îmbunătățirea relației dintre profesori și elevi cu ajutorul Numerologiei. O adresă semnată de șefa ISJ, Selena Costea, ajunsă în funcție la finalul anului, îi îndeamnă pe profesorii din Galați să participe la un proiect al Asociației Numerologilor din România.

„Asociaţia Numerologilor din România, prin adresa înregistrată la Inspectoratul Şcolar Judeţean Galaţi cu nr. 81/05.01.2021, anunţă lansarea proiectului Numerologia o 9 legătură dascăl – elev, adresat exclusiv cadrelor didactice din învăţământul formal şi alternativ – educatori, învăţători, profesori. Vă rugăm să diseminaţi informaţiile şi să aveţi în vedere faptul că prima întâlnire ca avea loc online, pe platforma zoom, vineri, 8 ianuarie 2021”, se arată în adresa transmisă joi, 7 ianuarie, de inspectorul general Selena Costea.

Selena Costea a fost numită în decembrie la șefia ISJ Galați, după ce fostul inspector a câștigat un mandat de deputat. Într-o conferință de presă susținută astăzi, Selena Costea n-a știut ce să le răspundă jurnaliștilor prezenți despre proiectul numit „Numerologia o 9 legătură dascăl – elev”.

Citește pe G4Media.ro reportajul semnat de Cătălin Suciu


1 comment
  1. Dacă e nevoie cumva de un curs de ”dat în bobi” aș putea să-l organizez eu, Încă mai țin minte cum făcea bunica mea acest lucru.

    Dacă se fac cursuri de citit în cafea și ghicit în cărți, eu aș fi interesat. Cine știe ce materii noi se mai introduc și vreau să fiu bine pregătit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like
Modificările pentru Bacalaureat -Când au loc detașarea la cerere și detașarea în interesul învățământului

Statul plătește suplimentar 56 de universități de stat și particulare, în acest an, ca să formeze peste 32 de mii de viitori profesori. Cea mai mare creștere față de anul universitar precedent e la Universitatea din Oradea – 700 de locuri în plus

În anul universitar 2023-2024, statul vrea să formeze peste 32.200 de studenți care ar putea să devină profesori, potrivit datelor din ordinul ministrului Educației nr. 6.234/2023. Este vorba despre ordinul…
Vezi articolul