Tarantule, viermi și insecte – atelier interactiv cu viețuitoare reale, pentru copii, pe 17 septembrie. Tot pentru duminică, locuri limitate și la „Natura luminii“, atelier de experimente fascinante pentru descoperirea fenomenelor optice (P)

1.453 de vizualizări
Fotografie de la Rejean Bisson: https://www.pexels.com/ro-ro/fotografie/animal-arahnida-artropod-ine-in-maini-3672148/
Ai copii și vrei să învețe știință prin experimente? LearnGate te așteaptă cu el/ei, în 17 septembrie cu două ateliere noi de fizică și biologie.

Atelierele sunt interactive, susținute de profesori și specialiști, iar copiii au ocazia prin aceste activități să descopere frumusețea științei. 

Ce activități LearnGate vă propunem: 

Atelierul de biologie „Tarantule, viermi și insecte” – pentru copii între 6 și 11 ani. Locuri limitate. Duminică, 17 septembrie, la ora 10.00. Loc de desfășurare: Strada Mendeleev 7-15 sector 1, București (la Education Point, lângă Piața Amzei). Înscrieri, aici.

Atelierul de fizică „Natura luminii” – pentru copii între 9 și 14 ani. Locuri limitate (12). Duminică, 17 septembrie, la ora 14.00. Loc de desfășurare: Strada Mendeleev 7-15 sector 1, București (la Education Point, lângă Piața Amzei). Înscrieri, aici.

Fotografie de la Rejean Bisson


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

VIDEO Copiii expuși la fake news dezvoltă anxietate – aproape jumătate dintre copiii cu vârsta între 8 și 17 ani verifică uneori, rar sau deloc informațiile găsite pe internet, arată un studiu Salvați Copiii / Cum le vorbim copiilor despre Fake News? – conferință online

Aproape 80% dintre copiii cu vârsta între 8 și 17 ani utilizează Internetul zilnic timp de cel putin trei ore, în afara orelor de școală, procentul celor care petrec între…
Vezi articolul

Material susținut de Platforma de management organizațional VIVA

Noi, ca profesori, învățăm toată viața. Modul în care profesorul predă are acel substrat de management, spune directoarea Școlii „Ioan Creangă” din Cluj / Soluțiile din platforma care conține legislația actualizată, procedurile și documentele necesare cadrelor didactice

„Noi, ca profesori, învățăm toată viața”, a declarat pentru Edupedu.ro Meda Florian, director adjunct la Școala “Ion Creangă” din Cluj. Aceasta consideră că „orele în care se face treabă bună”…
Vezi articolul

UTIL pentru profesori: cursuri de prevenire a consumului de droguri cu modalități de comunicare eficientă cu tinerii și de recunoaștere a semnelor de avertizare, puse la dispoziție gratuit de SuperȘcoala / Peste 1.000 de cadre didactice s-au înscris în platformă, părinții și elevii pot accesa direct materialele (P)

Platforma educațională SuperȘcoala, în colaborare cu asociația Teen Challenge Smart, anunță publicarea a două cursuri antidrog, primul dedicat profesorilor și părinților, cel de-al doilea adresat direct adolescenților și preadolescenților. Cursurile…
Vezi articolul